Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
bucalıfikret yazdı:senin delirmene gerek yok kardeş nasılsa sen çapayı çekmiyorsun.Siyirdim
Tekneyi yıkıyor ya HadiordanHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Tekneyi yıkıyor ya HadiordanHappy

yok orhan baba gösteriş yapıyor gören yıkadı desin.SiyirdimHappy
Bul
balık olmassa olmasın sizin güzelliğiniz bir ton balıktan güzel ve değerli üzülme bidahikine kılıç, akya,kocaman bir çupra garantiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yahu yalçın bey abicim.biz alıştık senin takoz palamutlarına.oldumu şimdi böle 2 mercan 88 sardalyaSiyirdimabi o denizin deli kokusunu alıyorsunya boşver.kral sensin.bizim fırlama biraz irileşsin kaçarı yok geliyorum sırtıya.birazda biz sıkıştıralım o suüstü saldırganlarınıWink
Bul
ekip yine iş başında allah nazardan korusun. varsın olsun bu sefer balık olmasın yine yeni ümitlerle balığa gidilmişya gerisi tafarruat. değilmi. sevgiler selamlar abilerim devamını bekliyoruz rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Balık olmasada muhabbet epey olmuştur hadi bakalım birdahakine şimdiden rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Dostlarla denizde bir gün Seerf

balık bahane abicim boşver, denizde olmak çok güzel Alkis

Yalçın abicim, Ercan abimizi gördüğümde bir şapka hediye edeceğim resimlerde eksikliğini hissettim. Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
araphüso26 yazdı:balık olmassa olmasın sizin güzelliğiniz bir ton balıktan güzel ve değerli üzülme bidahikine kılıç, akya,kocaman bir çupra garantiSiyirdim

eyvallah şekerim.sen gönlü kalbi güzel insansın dileğin gerçekleşir allahın izniyle.
Bul
merttekol yazdı:yahu yalçın bey abicim.biz alıştık senin takoz palamutlarına.oldumu şimdi böle 2 mercan 88 sardalyaSiyirdimabi o denizin deli kokusunu alıyorsunya boşver.kral sensin.bizim fırlama biraz irileşsin kaçarı yok geliyorum sırtıya.birazda biz sıkıştıralım o suüstü saldırganlarınıWink

senin gelmen iyice zor artık.bebişte ayrılmayı kolaymı sanıyorsun.biz 5 tane büyüttük şükür.öyle bıkmakta yok.evlat bu.senin balıkçılık hayatın başlamadan bitti sezonu kapattın maalesef.Siyirdimama sarp her şeyin yerini tutacak,belki işe bile gitmek istemeyeceksin.Siyirdimallah ayırmasın.Affet
Bul
bahriyeli yazdı:ekip yine iş başında allah nazardan korusun. varsın olsun bu sefer balık olmasın yine yeni ümitlerle balığa gidilmişya gerisi tafarruat. değilmi. sevgiler selamlar abilerim devamını bekliyoruz rastgeleAlkisSeerfAlkis

eyvallah bahriyelim.hakikaten yine çok keyifli bir gün yaşadık her şeye rağmen.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,647 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,896 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,728 01-12-2012, 12:11
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,842 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,409 28-09-2011, 23:42