Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
lionast yazdı:Balık olmasada muhabbet epey olmuştur hadi bakalım birdahakine şimdiden rastgele

teşekkürler cihancım.darısı ve daha güzelleri sizlerin olsun.Alkis
Bul
Salih Reis yazdı:Dostlarla denizde bir gün Seerf

balık bahane abicim boşver, denizde olmak çok güzel Alkis

Yalçın abicim, Ercan abimizi gördüğümde bir şapka hediye edeceğim resimlerde eksikliğini hissettim. Smile

teşekkürler salihcim.bizde öyle yaptık zaten balığı bıraktık keyfimize baktık.SmileWink
ercan abimde şapka çok salihcim.yakışıklılığını engelliyor diye takmamıştır.ama hediyeye kim hayır derki.hele değerli bir dosttan gelirse.76

ercan abimin şapkası....SiyirdimHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Balık olmasada denizde olmakta yeter.Keyifli avlarınız olsun.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Abim yin eyapmışsın yapacağını güzel kareler elerinize sağlık ah ülen ahhh biz ne zaman emekli olup geleceğiz oralara Snifsinf AlkisSeerf
Bul
Köksal yazdı:Balık olmasada denizde olmakta yeter.Keyifli avlarınız olsun.Gulumse

teşekkürler köksalcım.Alkis
Bul
hasansenturk72 yazdı:Abim yin eyapmışsın yapacağını güzel kareler elerinize sağlık ah ülen ahhh biz ne zaman emekli olup geleceğiz oralara Snifsinf AlkisSeerf

eyvallah kardeşim.sen emekli olmadan bile gelemedin buralara.içişleri faktörünü unutma.SiyirdimHappycanımsın benim.ben her zaman buralarda olacağım allahın izniyle.76
Bul
Sizlerin oradaki muhabbetleriniz bile tutulan veya tutulacak balıklardan daha keyifli olmuştur, herzaman deriz balık bahane muhabbet şahane diye harikasınız sizleri seviyorum..SeerfSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Sizlerin oradaki muhabbetleriniz bile tutulan veya tutulacak balıklardan daha keyifli olmuştur, herzaman deriz balık bahane muhabbet şahane diye harikasınız sizleri seviyorum..SeerfSeerf

doğru demişsin şekerim.bizde sizleri seviyoruz.Sefiom
Bul
Yalçın abi tavalık balık var, keyif desen resimlerden ve yazdıklarından hissettiğim kadarı ile güzel vakit geçirmişsiniz.. e daha ne olsun abi Smile tekne ve denizi görünce hep yazlık ve benim tekne geliyor aklıma, bayramdan sonra karaya çektim, motorun kışlamasını yaptım, önümüzdeki yazı bekliyorum Sad Doymuyorum ben adaya denize ve balığa Sad
Önemli olan o havayı soluyup o ortamı yaşamak abi, balık ta varmış hiç yoktan iyidir, daha da iyilerine inşallah.. Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Yalçın abi tavalık balık var, keyif desen resimlerden ve yazdıklarından hissettiğim kadarı ile güzel vakit geçirmişsiniz.. e daha ne olsun abi Smile tekne ve denizi görünce hep yazlık ve benim tekne geliyor aklıma, bayramdan sonra karaya çektim, motorun kışlamasını yaptım, önümüzdeki yazı bekliyorum Sad Doymuyorum ben adaya denize ve balığa Sad
Önemli olan o havayı soluyup o ortamı yaşamak abi, balık ta varmış hiç yoktan iyidir, daha da iyilerine inşallah.. Seerf

sağol berkancım.bizim bildiğimiz başka bir şey yokki,az vakit buldukmu balığa.varmış yokmuş çok önemli değil.her gün 3 tane balıkçı geçiyor kapının önünden.tavayı boş bırakmayalım yeter.Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,864 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 16,117 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 9,005 01-12-2012, 12:11
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 12,195 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,810 28-09-2011, 23:42