Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
Abi her balıktan sonra tekneyi römorka çekiyor musun? Bir de karakış hariç olmakla birlikte kışın da güzel havalarda tekneyle çıkıyor musun?
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
yycolak yazdı:biz bu gün yine güzel bir gün geçirdik şükür.devamınıda düşünüyoruz.hatta ercan kaptan perşembeyi planladı bile kısmetse.bakalım o zaman ne yapacağız.bizi izlemeye devam ediniz lütfen.maydanozda sıtı devam edecek.
Yalçın kardeşim ilk mesajım sana. MAYDANOZ'DA SIRtI diye adlandırıp açtığın konular emin ol bal kaymak.AlkisAlkis O kadar keyifli paylaşıyorsun ki arkadaşlar da gelmiş, bense yine yaşıyor gibiyim. Belediye Başkanı Ergun beye söyleyeyim de sana Maydonozun altın anahtarını versin. Orayı neredeyse ülkeye tanıttın be abim. Balığa gelince böyle günler yaşamak sıkıntı verse de avcılığın cilvesi işte. Bu tip şeyler yaşayarak merayı daha iyi tanıyacağız. Daha dün bir, bugün iki76
Bul
bucalıfikret yazdı:senin delirmene gerek yok kardeş nasılsa sen çapayı çekmiyorsun.Siyirdim
Fiko teknoloji var abicim. Hamallığa ne gerek. Oltayı makaraya sarmaktan kolay.GulumseBu arada PC'ni buldun galiba hadi hayırlısı bakalım. Bir dahakine dikkatli ol kaptırmayasınHappy
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:atalar boşuna dememişler neye niyet neye kısmet sizin kısmette yemlik sardalyalar varmışda sizin haberiniz yokmuş Siyirdim yinede yüzünüzdeki gülücükleri hiç bir şeye değişmem varmı hep beraber olarak neşe içinde zaman geçirmek gibisi bir dahaki sefere rastgele sizlere siz beni çağırmayın gopez bile bulamazsınız Hehe bak ereğli istavrite boğuldu Siyirdim

Sitem edip durma Hadiordan beklendiğini biliyorsun. Ne zaman istiyorsan haberdar et organize olmamız lazım. Bak Perşembe diyorduk, iptal olucak çünkü iş çıktı. Gopez e gelince sen boşver gopları alasını buluruz.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:o muhabbet yetiyor zaten insana,herşey çok güzel görünüyor,o çapa çekip yer değiştirip tekrar atıp çekmeler varya adamı deli eder.
devamını bekliyoruz serinin SeerfAlkis
Nihat en ideali ilk konduğun yerde kalmak. Ancak bazen olmuyor ve arayışa geçiyorsun. Bizimki Şanssız Bedevi hesabı. Hıyarın biri gelip burnumuza dalıp bizi bozdu. İşte delirtten de oNayirolamaz
Bul
Abilerim, mühim olan o yüzünüzdeki gülümseme gerisi hikaye AlkisSeerfAlkis...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Tüm ekibe tebrikler.Alkis
Her zaman balık olmaz. Önemli olan orada olup, muhabbet, iyot kokusu almak.
Güzel günler hanesine bir çentik atılmış.
Devamı dileklerimle, rastgelsin.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yycolak yazdı:teşekkürler salihcim.bizde öyle yaptık zaten balığı bıraktık keyfimize baktık.SmileWink
ercan abimde şapka çok salihcim.yakışıklılığını engelliyor diye takmamıştır.ama hediyeye kim hayır derki.hele değerli bir dosttan gelirse.76

ercan abimin şapkası....SiyirdimHappy

Yalçın abicim sitemizin sembolünü taşıyan şapkadan bahsediyorum ben Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Yalçın nasıl becerdim ama torunumla birlikte Foçada çekildi o fotoğraf ilk defa olarak balık tutuyordu ve biz avucumuzu yalarken o isparosu çıkardı ve tabi her zaman olduğu gibi mavi sulara geri gönderdi.Tabi Berkanın bu avatar konusuna gösterdiği ilgiye teşekkürler o olmasaydı bu gerçekleşmezdi sağ olsun var olsun AlkisAlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın kardeşim ilk mesajım sana. MAYDANOZ'DA SIRtI diye adlandırıp açtığın konular emin ol bal kaymak.AlkisAlkis O kadar keyifli paylaşıyorsun ki arkadaşlar da gelmiş, bense yine yaşıyor gibiyim. Belediye Başkanı Ergun beye söyleyeyim de sana Maydonozun altın anahtarını versin. Orayı neredeyse ülkeye tanıttın be abim. Balığa gelince böyle günler yaşamak sıkıntı verse de avcılığın cilvesi işte. Bu tip şeyler yaşayarak merayı daha iyi tanıyacağız. Daha dün bir, bugün iki76

ben ne yapıyorumki her şey sayenizde oluyor.iltifatların için teşekkürler abicim.perşembeye ne oldu.Snifsinfgerçi kendime gelemezdim her halde akşam sıtmalar tuttu beni.yogunluktanmış sabah iyiydim.şimdi daha iyi.ercan abim sırtımı sıvazlamış yine.canımsın benim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,668 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,933 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,768 01-12-2012, 12:11
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,854 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,421 28-09-2011, 23:42