Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Bereketli olsun faruk abi balıklar süper ama yengeç için bir şey diyemem onlarda güzel.

Pişmiş olursa ayırmam yerim.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzel av olmuş farukk

adnannlar tekneyi arkadanmı bağlamışlar motorun arkasından ip uzuyor gibii
yengece gelirsek belgesellerde seyrettiğim kadarı ile adamlar açık denizde bu mavilerden avlıyorlar ama karaya dönmeleri haftayı buluyor o zaman zarfında buzda tutuyolarr dolapla buz arasındaki farkıda sen çözz artıkk
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abi balıklar süper ama yengeç için bir şey diyemem onlarda güzel.
Pişmiş olursa ayırmam yerim.
yalova tatar yazdı:güzel av olmuş farukk
adnannlar tekneyi arkadanmı bağlamışlar motorun arkasından ip uzuyor gibii
yengece gelirsek belgesellerde seyrettiğim kadarı ile adamlar açık denizde bu mavilerden avlıyorlar ama karaya dönmeleri haftayı buluyor o zaman zarfında buzda tutuyolarr dolapla buz arasındaki farkıda sen çözz artıkk

Hasim,Erden yorumlariniz icin tesekkurler
Erden yengecin yenmesi icin mesaj olumlu gozukuyor....ok

biz gece mirmir avinda iki capa atiyoruz,bir onden bir arkadan,boylece teknenin iyice sabitlesmesini sagliyoruz ki...oltalar denizde iken baligi(tekne hic hareket etmedigi icin)daha iyi hissediyoruz...
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ok bizde gece avına gittiğimizde öyle yapıyorduk.. ama biz feriot isklesinin yanında yapıyoduk mecburiyettetn 24 saat çalışıyo feribotlar

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 228
Konuları: 11
Tebrikler faruk bereketli av olmuş afiyet olsun rastgelsin .

Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Güzel mırmırlar bereketli olsun kaptan.Mavi yengeçlere gelince evet belgesellerde donduruculara konulduğunu görüyoruz ama sonraki işlemleri bilmiyoruz.Konserve mi yapıyorlar ne yapıyorlar falan.Yalnız tezgahlarda canlı satılıyor (pavurya), ve canlı canlı kaynar suya atılıp yendiğini biliyorum.Bir kez Burgazada'da bacanağım yaptı o işi.İki iri pavurya avlamıştık.Kaynar suyu hazırladı; biz bakmaya cesaret edemedik ama iş yemesine gelince daha yokmu dedik

Canlı canlı kaynar suya atma işi bana göre değil ama gerçekten çok lezzetli.Bildiğim kadarı ile istakoz ve böcek te aynı şekilde haşlanıyormuş..
10-11-2011, 00:10
(Son Düzenleme: 10-11-2011, 00:19, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Lakerda yazdı:Güzel mırmırlar bereketli olsun kaptan.Mavi yengeçlere gelince evet belgesellerde donduruculara konulduğunu görüyoruz ama sonraki işlemleri bilmiyoruz.Konserve mi yapıyorlar ne yapıyorlar falan.Yalnız tezgahlarda canlı satılıyor (pavurya), ve canlı canlı kaynar suya atılıp yendiğini biliyorum.Bir kez Burgazada'da bacanağım yaptı o işi.İki iri pavurya avlamıştık.Kaynar suyu hazırladı; biz bakmaya cesaret edemedik ama iş yemesine gelince daha yokmu dedik
[SIZE="4"]Canlı canlı kaynar suya atma işi bana göre değil[/SIZE] ama gerçekten çok lezzetli.Bildiğim kadarı ile istakoz ve böcek te aynı şekilde haşlanıyormuş..
tesekkurler Mehmet abi...
konuda yazmadim,ama bu aksam pisirmemem nedeni senin yukarida yazdigin
evet bana da canli olarak haslamak

...ters geliyor....hic yemem daha iyi..
sen diyeceksin ne yaptin..buzluga koydum..bilmiyorum ikisinin arasindaki fark ne

ama her ne fark olursa olsun.... canli olarak pisiremem

burada da canli olarak satiliyor....
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
muhammer41 yazdı:Tebrikler faruk bereketli av olmuş afiyet olsun rastgelsin .

tesekkurler Muhammer abi..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Maşallah Faruk güzel balık yakalamışsınız.Bereketli afiyet olsun
Abicim o cucun dediğin neki?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]