09-04-2012, 17:10
IZGARA HELLİM
peyniri, roka ve mısırlı, taze otlu Akdeniz yeşillikleri
Kullanılan Malzemeler:
25 gr Maskolin
50 gr Marul (iceberg)
75 g Roka
80 Gr (3 dilim) Hellim Peyniri
20 Gr Tane Mısır
20 Gr (2 Adet) Cherry Domates
20 Gr Biber Dolmalık (Kırmızı+Yeşil)
10 Gr Soya Filizi
2 adet grisini
1 ½ dilim kızarmış ekmek(3 parça halinde)
30 ml maydanoz yağı
10 gr taze otlar(2şer gram)(dere otu taze soğan maydanoz nane salatalık kabuğu)
5gr vinegred sos
Hazırlanışı: Akdeniz yeşillikleri ve iceberg taze otlar vinegred sos ve maydanoz yağı ile harmanlandıktan sonra kaseye konup üzerine Roka ilave edilir.Kenarlara Cherry domates,soya filizi yerleştirilir.Üzerine tane mısır , biberler ve fesleğenli ekmek üzerine kızarmış hellim dilimleri koyulur. Dekor için 2 adet grisini ile servis edilir.
peyniri, roka ve mısırlı, taze otlu Akdeniz yeşillikleri
Kullanılan Malzemeler:
25 gr Maskolin
50 gr Marul (iceberg)
75 g Roka
80 Gr (3 dilim) Hellim Peyniri
20 Gr Tane Mısır
20 Gr (2 Adet) Cherry Domates
20 Gr Biber Dolmalık (Kırmızı+Yeşil)
10 Gr Soya Filizi
2 adet grisini
1 ½ dilim kızarmış ekmek(3 parça halinde)
30 ml maydanoz yağı
10 gr taze otlar(2şer gram)(dere otu taze soğan maydanoz nane salatalık kabuğu)
5gr vinegred sos
Hazırlanışı: Akdeniz yeşillikleri ve iceberg taze otlar vinegred sos ve maydanoz yağı ile harmanlandıktan sonra kaseye konup üzerine Roka ilave edilir.Kenarlara Cherry domates,soya filizi yerleştirilir.Üzerine tane mısır , biberler ve fesleğenli ekmek üzerine kızarmış hellim dilimleri koyulur. Dekor için 2 adet grisini ile servis edilir.