Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:tamam adaş burağı ekledim 
kolyozların ve istavritlerin yarısı temizliğe gelen yardımcı bayana gitti,kalan yarısı bu akşam itinayla tüketilecek ama kolyoz varmış,orada yaz kış kalan bir arkadaş hergün aynı yerde tutuyormuş gidip tutacağız artık..
boru kurdu,sülünes gibi yemler olursa gece çok güzel balıklar tutabiliriz sabaha karşıda zarganayla levrek,kofana bakarız.inşallah hava bu haftaki gibi olursa değme keyfimize.
Boru kurtlarını ben getireceğim. Hatta yaşatabilirmiyiz bilmiyorum ama teke bile getirebilirim. Ama mesafe uzun yaşamazlar gibi geliyor bana.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nihatkr yazdı:Boru kurtlarını ben getireceğim. Hatta yaşatabilirmiyiz bilmiyorum ama teke bile getirebilirim. Ama mesafe uzun yaşamazlar gibi geliyor bana.
olsun adaş sen getir ölüsü bile işimze yarar çok karagöz var karagözü altımıza çektikmi ölüsüyle tutarız.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tebrikler Nihat abi çok güzel av olmuş
Nihat abi tekeleri pilli hava motoru ile ya da akvaryumcularda oksijen tabletleri var onlarla yaşatabilirsiniz. Şimdiden rasgele
Sazanları özledim...
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
rusan yazdı:Tebrikler Nihat abi çok güzel av olmuş 
Nihat abi tekeleri pilli hava motoru ile ya da akvaryumcularda oksijen tabletleri var onlarla yaşatabilirsiniz. Şimdiden rasgele
Hadiya öyle yaşarmı diyorsun. Ozaman kolay bende 12V ile çalışan hava kompresörü var. Kovya onu sokarız, azda yosun attıkmı yaşar heralde ?
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi hedef balık olmasada yakalanan balıklar süper eline sağlık.yakın zamanda levrekleri görelim artık.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
nihatkr yazdı:Hadiya öyle yaşarmı diyorsun. Ozaman kolay bende 12V ile çalışan hava kompresörü var. Kovya onu sokarız, azda yosun attıkmı yaşar heralde ?
Nihat abi akvaryum balıkları nasıl yaşıyorsa onlar da yaşar. Önemli olan tek şey hava ve yaşayabilecekleri alan. Geniş bir kova olursa daha iyi olur ama olmazsa 10 litrelik su bidonu yeterli olucaktır. Tabi çok fazla doldurmayıp hayvanlara yüzücek yer bırakmak şartıyla. Bir de su mutlaka deniz suyu olsun. Yosuna bile gerek yok. Bu şekilde evde bile haftalarca beslersin
Sazanları özledim...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Nihatçım hiç olmazsa akşam nevalesini çıkartmışsın.
paylaşım için teşekkürler,
levrekler çok yakında gelecek, sana inanıyor ve güveniyorum.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
duruma bakılırsa hedef balığa odaklanma tam.haftaya rekorları deleceksin inşallah.eh tutulan balıklar küçükte de olsa damak çatlatacak nitelikte görünüyorlar.allah gönlüne göre versin kardeşim.

afiyetle.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihat levrek olmasada güzel mangallık almışsın bundan sonra senden 86 cm bekliyoruz afiyet olsun 
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Mangal şenlenecek daha ne olsun. Sadece hedef balk olmamış

o da az biraz daha palazlansın haftaya

Zeytinyağında bekletirken bolca tuz da çalışırsan mangala bile gerek kalmadan rokanın arsında bile gider

Afiyetle ve bereketle