Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
''alternatif tatil'' öneriyorum
Arkadaşlar KEŞAN ERİKLİDE iki aile 150 tl ye bir yer kiralayıp bir hafta kaldık (fiyatlar yoğunluğa göre değişebiliyor)yoğun olmayan zamanlarda 70-80 tlye de yer bulmak mümkün..olta ile zargana hariç balık tutamadık,zaten sadece bir gece deneme yaptık.onun haricinde zıpkınla 2 adet birer kiloluk paçoz kefal vurduk.kefallerin ızgaradaki hali levreği yada çuprayı aratmadı buna inanın.balıkların fotosunu çekmedik,nede olsa daha çok vururuz diye ama o balıkları daldığımız merada bir daha göremedik.
zıpkınsız dalarken kuma gömülmüş bir dil balığı gördük.ben dalıp elle yakalamak istedim.Aman Allahım o ne sürat,dokunur dokunmaz dil balığı pırrr diye uçup gitti,doğrusu bu kadar hızlı yüzdüklerini bilmiyodum.
sabahlara kadar okey oynayıp,dilediğimiz satte uyandık,hayatımın en güzel tatiliydi.
denizi harika,150 mt sonra su dizlerinize geliyor,havası nemsiz,insanı bunaltmıyor,oksijen oranı çok yüksek akşamları ot ve ağaç kokuları geliyor insanın burnuna,güneşi cayır cayır yakmıyor,bim a101 migros,şok var.her ihtiyacınızı alabiliyorsunuz.çocuklu aileler için on numara bir yer.
GEL GELELİM TAVSİYEYE:
Erikli sahilinin 2 km uzağında DANİŞMENT ORMAN KAMPI var.benim asıl tavsiyem orası,yani o yüzden alternatif tatil dedim.
meşe ormanı denizin hemen yanında.meşelerin altında çadır alanları,elektrik,su,duşlar ve tuvaletler var.hemen önü taşlı ama sol tarafta çok güzel bir kumsal var.
tatlısu balığı tutmayı seviyorsunuz yakında sazan tutabileceğiniz göletler var.nitekim ben sazan yakalamış ve temizleyen birilerini gördüm ve onlarla sohbet ettim.
yanınızda motorlu bir bot getirdiyseniz işte bu harika çünkü bir-iki km açılıp yemli takımla mercan,karagöz vs dip balıkları yakalama şansınız var.kamp alanında büfe ve kafeterya da var,isterseniz okey oynayın.
bikaçtane fotoğraf çektim,onları yarın yükleyeceğim.
GOOGLDA DANİŞMENT ORMAN KAMPI olarak arattırırsanız karşınıza fotoğraflar ve bilgiler çıkacaktır.
söylemeyi unuttum,bi taraf günübirlik piknikciler için,bir tarafı kampcılar için.
günlük kamp ücreti güncel 30 tl.çadırınız yoksa 2 kişilik çadır 50 tl,4 kişilik çadır 80 tl.
gebzeden 335 km tuttu.
enezde uğur böceği ve sivrisinek istilası varmış bilginiz olsun oraya gidecekler varsa..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
belki ileride bi organizasyon olur,nede güzel olur ama GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:belki ileride bi organizasyon olur,nede güzel olur ama GulumseSeerf

valla hiç düşünmemiştim süpper olur nihat abi hem iyi bir organizasyonla mükemmel ötesi bir durum olabilir. Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Güzel bir tatil geçirmene sevindim Rıfat abi GulumseSeerf
Kamp ücreti günlük 30 tl kişi başımı, çadır başına mı acaba ?

Nihat abi aslında erdek gibi kapsamlı bir organizasyon süper olur. Hayatımda hiç unutmayacağım çok güzel 4 gün geçirdim orda Gulumse
Hele beni sabahları uyandırmanız aklıma geldikçe gülüyorum Siyirdim
Sazanları özledim...
Bul
Senin adina sevindim RIFAT kardesim senenin yorgunlugunu stresini atmissin simdiden gelecek yili iple cekersin...Alkis
Bul
rıfat paylaşım için teşekkürler tatilin güzel geçtiğine sevindim ileride org düşünülür.AlkisAlkisAlkis
Bul
rusan yazdı:Güzel bir tatil geçirmene sevindim Rıfat abi GulumseSeerf
Kamp ücreti günlük 30 tl kişi başımı, çadır başına mı acaba ?

Nihat abi aslında erdek gibi kapsamlı bir organizasyon süper olur. Hayatımda hiç unutmayacağım çok güzel 4 gün geçirdim orda Gulumse
Hele beni sabahları uyandırmanız aklıma geldikçe gülüyorum Siyirdim

ruşancım kamp yetkilileri ile konuşmadım ama tabelada yazan fiyatları söyledim ben.gerekli durumda telefonla arayıp detaylı bilgi alabiliriz.
Bul
rıfat güzel bir tatil olmuş,anlatımın sayesinde kısa bir turda ben yaptımSmilegerçekten değerlendirmek lazım,nihat abinin dediği gibi bir organizasyonda süper olur.çadırlı kamplı süper,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
YaKaMoZ yazdı:Senin adina sevindim RIFAT kardesim senenin yorgunlugunu stresini atmissin simdiden gelecek yili iple cekersin...Alkis

valla öyle murat.sarozun tadını bir alan bir daha vazgeçemiyormuş.
inan orman kampını gördüğüm an,işte budur dedim kendi kendime.gelecek senenin planlarını kafamda 5 dakikada kuruverdim Smile
nasip,bakalım Smile
Bul
rifat stresini atmissin,oralarda GOKCETEPE MARIS orman kampi vardi acaba senin dedigin yerle aynimi isim degisikligimi oldu
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tatil için tavsiyede bulunur musunuz ? mrtplvc 36 3,531 28-05-2012, 13:13
Son Yorum: mrtplvc
  tatil bittiii bucalıfikret 18 2,637 02-08-2009, 08:47
Son Yorum: yycolak
  İlgi: tatil başlıyor BABUÇ 8 1,782 02-08-2009, 01:51
Son Yorum: bahriyeli