Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezon açılışını bende yaptım :)
Dün yani 05/09/2012 tarihinde bir gece önce 01:30 civarında gitsemmi diye kendi kendi kendime gaz verirken (Manovar) Ali nin özel mesajındaki boğazdan bi bilgi varmı? At çek ne durumda? soruları üzerine gazı alarak canlı canlı denemek üzere 03:30 gibi yola koyuldum Siyirdim 2 kamış açık birinde rapala diğerinde palamut çaparisi saat 08:00 sularına kadar devam etdi Mahcup ama 4 adet gayet iri (palamut çaparisine geldi) istavrit ile sonlandı ve Daha önce sözleştiğimiz gibi hem tanışır hemde çayımızı içeriz diye Ali yi beklemeye başladım ve saat 08:30 gibi Ali oradaydı Smile tahmin edeceğiniz gibi sanki 40 yıllık arkadaşmış gibi başlayan sohbetimiz 10:30 gibi Beşiktaşta sonlandı ve eve geçtim bir duş ve 1.5 saatlik uykunun ardından vergi dairesi işlerimi halletmek için çıktım ve saat 15:00 gibi Beşiktaş balık pazarında cep oltamı çıkarıp salladım veeee 2 adet iri boy balamut anında oltama biniverdi HappyHappy ve sonraki aşamalar aşağıdaki gibidir SmileSeerf

Alt sıra patates fleto 4 parça palamut üstünde, soğan domates ve kabuklu sarımsaklarıyla bie adet limon sıkılarak yarım çay bardağı zeytinyağı takviyesi ile olay bu aşamaya gelmiştir Smile

Açıkçası palamutçu değilim ama diğer alternatifi Hamsi olunca mevsim balığı deyip sonuca geldim gayet lezzetli olmuştu hatda ilginçtir balığın yağıda yerindeydi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Sonuçta bol balıklı bir konu açmak isterdim ancak suların sıcak oluşu 15-20 günlük bir süreye daha ihtiyaç olduğunu göstermektedir Wink.

Ali ile tanıştığım için gerçekten mutluyum çünki içten ve samimi bir dost daha kazandım Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Vergi dairesinideki işleri halledince cep oltası kaçınılmaz olmuşturBoboBobo Fotoğraflar adamı yoldan çıkaran cinsten be abisiSeerfAli kardeş ile buluşmanın keyfi bu sitenin geleneği ve en önemli özelliği. Keyifli görüşmeleriniz olsun.76
Bul
Serkan ustam eline saǧlık. gittigine deymiş. afiyet olsun harika bir masa. balık ayrı güzel ama salata beni mest etti. teşekkùrler paylasım içinAlkisAlkisAlkis
Bul
Mavruşum ali'yi de bi pozlasaydınya.beraberliğinizi görseydik.
neyse yazılanlardan anlaşılan tanışma mutlu bitmiş.önemli olan da bu.
fotolarada sulanmamak imkansız.çok güzel görünüyor.kardeşime afiyetler olsun,ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Ali'de aileden biri olduAlkisbirde foto makinasını koyduyu yeri hatırlayabilseHappyel oltasına gelenler emeğinin karşılığı olmasada cep oltasıyla birleşince mükemmel görüntü ortaya çıkmışAlkisAfiyetle SerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
balık ve salata ikilisi şahane olmuş ...
Bul
Bu tür görüntülerin , işkence niteliği taşıdığını belirtirim ,Hi Nayirolamaz

Yönetim , yetkili nerdesiniz ? Hadiordan

(Domateslerin arasından bakan bir kaç göz dikkatimi çekti, HappyHappyHappy kafaları kesmemiş sin ... Smile)

SeerfSeerfSeerf
Bul
Bana göre balıgın yanında olası var olan , sadece anason ve arpasuyu değildir zengin bir salatadır.. Smile
Bul
oooooooohh afiyet olsun.öyle veya böyle,sofra güzel ve itina ile hazırlanmış.berekeli olsun.alicim iyi hoşta avatarından başka fotosu yok.sende makineyi evde bırakmışsın gaiba.neyse alicimde bizden artık bir dahakine inşallah.teşekkürler serkancım.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sıra bende LeVrEkCi 27 3,693 03-08-2009, 18:06
Son Yorum: fish or die
  Bu sezon AFALA 33 4,899 11-09-2007, 14:40
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi