Yorumları: 1,081
Konuları: 43
of yücel kardeş turanköy anılarımı debreştirdin geçtiğimiz yaz oradaydık çok güzel mırmır yakaladık oralarda
bu sene yine niyetimiz var kısmetse bu sefer tanışırız harika bir köyün var
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
HIDIR yazdı:of yücel kardeş turanköy anılarımı debreştirdin geçtiğimiz yaz oradaydık çok güzel mırmır yakaladık oralarda
bu sene yine niyetimiz var kısmetse bu sefer tanışırız harika bir köyün var
inşallah hıdır abi sahilde balıkçı halilibrahim var bilmem tanırmısın ilk reisim benim oltacılığı ondan öğrendim onunla ne kalkan ,ne lüfer ne palamut ,çinekop,karagöz aaaaaaahhhhhh yine anılarrrr
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
sizin köyde balıkla uğraşan birçok kişi ile muhabetimiz oldu, gün boyu ve akşamları halil ibrahimin yerindeydik ,
bu resimleri yolladın tatil zamanı gelsin diye bakıyorum, kısmetse ağustosda oralardayız şu an balık durumu nasıl bilgin vardır kaldığımız sokağın bile resmi var yusuf (soyadını unuttum) onun yerinde kalmıştık
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yücel bahsetmiştim erdek süper biyer 1 gün kaldım bayıldım ilk fırsatta ailece kalmaya gidecegim erdege resimler süper teşekkürler
HIDIR yazdı:sizin köyde balıkla uğraşan birçok kişi ile muhabetimiz oldu, gün boyu ve akşamları halil ibrahimin yerindeydik ,
bu resimleri yolladın tatil zamanı gelsin diye bakıyorum, kısmetse ağustosda oralardayız şu an balık durumu nasıl bilgin vardır kaldığımız sokağın bile resmi var yusuf (soyadını unuttum) onun yerinde kalmıştık
hıdır abi yusuf dolan benden önce gidersen arkadaşlara selam söyle
levrekci yazdı:yücel bahsetmiştim erdek süper biyer 1 gün kaldım bayıldım ilk fırsatta ailece kalmaya gidecegim erdege resimler süper teşekkürler
abi gelirsen başımın üstünde yerin var ağırlarım
Yorumları: 75
Konuları: 3
paylaşım için teşekkürler gerçekten sahili ve denizi güzelmiş ....