Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Nihat zarganaları canlı mı gezdirdiniz, yoksa bana bahsettiğin kaşık+3 iğneli takımla fleto mu?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Bahadır Sarıca yazdı:Nihat zarganaları canlı mı gezdirdiniz, yoksa bana bahsettiğin kaşık+3 iğneli takımla fleto mu?
bahadır canlı zargana buldukmu canlı gezdirdik,canlı kalmayınca kaşıklı fleto,kaşıksız fleto,rapala arkası,canlı izmarit,canlı istavrit hepsini denedik ama iş yapmadı,canlı istiyor bu ara lüfer.
LeVrEkCi yazdı:bahadır canlı zargana buldukmu canlı gezdirdik,canlı kalmayınca kaşıklı fleto,kaşıksız fleto,rapala arkası,canlı izmarit,canlı istavrit hepsini denedik ama iş yapmadı,canlı istiyor bu ara lüfer.
Bende dellendim bak şimdi. Perşembeye kaçsam mı ne

Kaşıksız fleto ile rapala arkası fleto nasıl oluyor?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Bahadır Sarıca yazdı:Bende dellendim bak şimdi. Perşembeye kaçsam mı ne
Kaşıksız fleto ile rapala arkası fleto nasıl oluyor?
kaşıksız fleto benim herzaman kullandığım takımdır,2 kanca ve gagalık olarak kullanıyorum,lüfer tarihinin en eski en kullanışlı fakat ince ayrıntıları olan sistemidir,gagalık takılan yer iyi takılmalıdır ki fleto dönmeden gelsin,aslında kaşıklı takım kaşıksız takımın daha kolay ve acemi işi olanıdır,kaşıksız takım daha avcıdır.
rapala arkasında ise bildiğin rapalanın kuyruk kancasıı gagalık gibi kullanıp arkasına 2 kanca takıp kaşıklı gibi kullanıyorsun,rapala hareketi fletoyu hareket ettiriyor ve çok avcı oluyor.kışın takımları istanbula getirdiğimde bunarın ayrıntılı bir konusunu yaparım
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:tavasıda güzel olur,çorbasıda buğulamasıda,birtek ızgarasını denemedim onuda denerim ama bu buğulama olacak 
faruk abi lüferi çekerken[SIZE="3"][SIZE="5"] ozan video [/SIZE][/SIZE]çekti birde kaçırdıgım kırlangıça video çekti fakat bipppp lemeden yayınlanamaz,lüferi çekerken zarganalara sövüyordum olsa lüfer var diye,kırlangıçı kaçırırken kurşuna sövüyordum 
.
videolari izledim..superler..
2.vidoda,kacan baligin misineyi ne kadar gerdigini dikkat ettim..yazik olmus

diger fotolarda harika...tesekkurler Ozan
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:aslında kaşıklı takım kaşıksız takımın daha kolay ve acemi işi olanıdır,kaşıksız takım daha avcıdır.
r
Eeee o zaman ben acemi olduğuma göre, kaşıklı kullanayım

Bilgiler için teşekkürler Dostum. Bu sistemle İlk lüferim sana ithafen olacak
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Herşeyiyle çok güzel bir gün geçirmişsinz.Tebrikler Nihat ,Ozan.

Kırlangıç da kallaviymiş hani.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 464
Konuları: 19
keyifler güzel olmuş ..ozan genelde böyle yanında biri varsa bir türlü balığı tutamıyor nazarmı ne anlamadım. ama unutmamak gerek ozan aslında her zamanki gibi işin büyüğünü üstlenmiş asıl iş yem yem yoksa balıkta yok ozanda yem azminden hiçbirşey kaybetmemiş

ellerinize sağlık..ve bu arada herkese selamlar uzun zamandan sonra burdayım..
DAMLAYA DAMLAYA ÇÖL OLUR.SULARIMIZI KORUYALIM..
Yorumları: 1,190
Konuları: 12