Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önümüzdeki 5 gün hava durumu
SABAH GAZETESİNDEN ALINTI

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri (Hopa ve Arhavi) ile Samsun'un doğu çevrelerinin (Çarşamba ve Terme) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇOK ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR GÖRÜLEBİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazar günü Antalya ve İstanbul'da Çok şiddetli yağışlar görülebileceğini bildirdi.
Meteoroloji, daha ayrıntılı bilgilerin önümüzdeki saatlerde uyarı olarak verileceğini kaydetti.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde (Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde) yer yer sis görülecek. Rüzgarın Kuzey Ege kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
pazar günü rüzgar fena değil ama yağmur kuvvetli görünüyor,ben plan yapmıştım iptal ettim.bayrama hava güzel olursa kuzenlerle bi gece lüx yapacağız kısmetse.
Bul
yağmurlu olması daha iyi palamut şansımız artar Smile)
Bul
nihat abi teşekkürler ,, haftasonu kalamar yapayım birazcık diyodum SiyirdimSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Paylaşım için teşekkürler Nihat.Burada rüzgar kuvvetleniyor 5-7 bofor pazar akşamıda yağmur sonrasıda bayram İzmirdeyim bu demektirki önümüzdeki haftam balık avından uzak kalacağım Gulumse
Bornova - izmir
Bul
teşekkürler nikocum.
kış yavaştan podyuma çıkıyor galiba.Smile
Bul
yycolak yazdı:teşekkürler nikocum.
kış yavaştan podyuma çıkıyor galiba.Smile

HadiordanNerdeyse kasım ayı geldi hala kolsuz tişörtle geziyorumHappybu senenin kışı nasıl olur artık bilememSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:HadiordanNerdeyse kasım ayı geldi hala kolsuz tişörtle geziyorumHappybu senenin kışı nasıl olur artık bilememSiyirdim

aman abim.biliyorsun geçen yılda böyletdi.sonra kar bile yağdı.Nayirolamaz
Bul
yycolak yazdı:aman abim.biliyorsun geçen yılda böyletdi.sonra kar bile yağdı.Nayirolamaz
Kar topu oynayamadık amaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Kar topu oynayamadık amaSiyirdim

bu sene inşallah.Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bulutlar ile hava tahmini Woiwodia 15 3,697 24-12-2012, 20:59
Son Yorum: YaKaMoZ
  İsTanbul için balık durumu FuRkAn * 40 8,346 22-10-2012, 10:01
Son Yorum: LeVrEkCi