Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yıldırımlı hava ve gerçek bir hikaye :)
gercekten arazide çok yagmura tutuldum boyle olay yaşamadım fakat okuriken tüylerim diken diken oldu gecmiş olsun.
Bul
rahim bey güzel bir anı olmuş.Bu misina gerçekten elektrik çekermi .iletken değil ama suyla temas halinde iken olabilir .bu konuda kesin bir bilgisi olan varmı.
Bul
serenay66 yazdı:rahim bey güzel bir anı olmuş.Bu misina gerçekten elektrik çekermi .iletken değil ama suyla temas halinde iken olabilir .bu konuda kesin bir bilgisi olan varmı.

Misina, kamış ve ellerimiz ıslaksa (yağmurlu havalarda hep böyle olur bilirsin) mutlaka elektrik akımı geçecektir. Bunun yanında akım geçmese dahi yakınımıza düşen yıldırımın şoku mutlaka bize zarar verecektir. -inşallah böyle bir olayla karşılaşmayız-
Bul
güzel bir hikaye,dediğiniz mümkün olabilir,çünkü ıslak misina,ıslak kamış elektriği iletebilir.şanslıymışsınız hem size birşey olmamış hem de çocuklara
Bul
Gerçekden güzel bir macera ve usta bir kalemden çıkan mürekkepleri andırdı bana sanki victor hugo anlattı gibi geldi =) Bu arada havyar bırakan sazanlara dokunmadığınız için ellerinizden öpüyor,saygılarımı ar ediyorum!!:..
Bul
Rahim kardeş paylaşım için teşekkürler ayrıca bu olayda dersler de var. Misina konusu bana da çok ilginç geldi. Bir iki hocaya danışalım bakalım
Bul
gerçekten maceralı bir gün olmuş ... size bir şey olmaması daha sevindirici umarım bir daha başınıza böle talihsiz ve sizin için korkutucu bir olay gelmez...
Bul
ercan abi misinanın yapısı plastik olduğundan dolayı elektriği geçireceğini zannetmiyorum tahminim ... ama gene de iletken görevini görüp görmeyeceğini danışmakta fayda var ...
Bul
vay halimize.çok riskli bir işle uğraşıyormuşuzda haberimiz yokmuş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bulutlar ile hava tahmini Woiwodia 15 3,677 24-12-2012, 20:59
Son Yorum: YaKaMoZ
  Önümüzdeki 5 gün hava durumu nihatkr 9 2,287 19-10-2012, 20:24
Son Yorum: yycolak
  Uygun hava şartları oguzcanagca 5 1,561 15-09-2012, 21:25
Son Yorum: bucalıfikret
  Hava tahmin siteleri AFALA 4 2,621 01-03-2007, 22:15
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü: