Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda Şeytan
Hamido yazdı:HiAlkisAlkis Hay maşşallah,oldu işte sonunda. Darısı benim gibilerin başına.Affet
Valla kendim yakalamış kadar sevindim.Smile
Afiyet,şifa olsun.Seerf

eyvallah hamidom.güzel bir av yaşadık abilerim sayesinde var olsunlar.teşekkürler.76
Bul
rusan yazdı:Yalçın abi sonunda yakalamışsın çipuraları Gulumse tüm ekibe tebrikler Alkis

sağol ruşancım.ekip süper maşallah.Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Nihayet Yakup gönlündeki balığına kavuşmuşAlkisAlkisMaşallahAffetkerteriz tamam bundan sonra daha bollarına büyüklerine inşallah.Seninde emeğine sağlık kaptanımAlkisAfiyetleSeerf

evet orhan abicim şükür kavuşturana.inşallah devamıda gelir.kerterizi alanlarda marifet.iki usta bir olunca.76Alkis
Bul
haydi hayırlısı yalçın abi devamı gelecektir, Seerf afiyetle onların hakkını da vermişsindir mutlaka Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
heyttt beee yalçın abim sonunda çipurayı almış kollarına,sana helal olsun Alkisekibi tebrik ediyorum selamlar.AlkisSeerf
Bul
fish or die yazdı:haydi hayırlısı yalçın abi devamı gelecektir, Seerf afiyetle onların hakkını da vermişsindir mutlaka Happy

yok daha hakkını veremedik.zaten ilk çipurayı doldurup duvara asmak istiyordum ama nasıl olacağını bilmiyorum.Siyirdimteşekkürler kardeşim.76
Bul
LeVrEkCi yazdı:heyttt beee yalçın abim sonunda çipurayı almış kollarına,sana helal olsun Alkisekibi tebrik ediyorum selamlar.AlkisSeerf

teşekkürler nihatcım.nihayet hasret bitti.şimdide tutku başladı.muhteşem bir balık.çok mücadeleci.Smile
Bul
yycolak yazdı:yok daha hakkını veremedik.zaten ilk çipurayı doldurup duvara asmak istiyordum ama nasıl olacağını bilmiyorum.Siyirdimteşekkürler kardeşim.76

resmini çerçeveletip as abi WinkSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:resmini çerçeveletip as abi WinkSeerf

bak bu iyi fikir işte.Alkis

eline sağlık kardeşim.çok güzel olmuş.teşekkürler.
Bul
Yalçın abi, nihayet balık bulaştı eline. artık gerisi gelir. O koku insanı strese sokar tazelenmezse Smile
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,504 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,652 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,661 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 7,296 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,134 28-09-2011, 23:42