23-11-2012, 11:59
nihatkr yazdı:Yalçın abi, nihayet balık bulaştı eline. artık gerisi gelir. O koku insanı strese sokar tazelenmezse
hemde nasıl nikocum harika bir balık çok mücadeleci.

Maydanozda Şeytan
|
23-11-2012, 11:59
nihatkr yazdı:Yalçın abi, nihayet balık bulaştı eline. artık gerisi gelir. O koku insanı strese sokar tazelenmezse hemde nasıl nikocum harika bir balık çok mücadeleci. ![]()
23-11-2012, 12:12
aman yarabbim gözlerime inanamıyorum
![]() ![]()
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
23-11-2012, 13:22
Vaay Yalçın abim. Yakışmış.
Tebrik ediyor ve devamını diliyorum. Afiyetle sevgili abim. ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Saat 15.40 gibi kerterizin üzerindeydik ve uzun süre tek vuruş alamadık. Moral bozmadan beklemeye devam ediyoruz ve küçük balıklar ufaktan kendini göstermeye başladı. Erkek mercanlar itina ile iade edilip koca kafalıları istedik.
İlk balık Çakır Hoca'dan yakışıklı bir istavrit ![]() ![]() ![]() Gerçekten de az sonra ilk çipurayı Yalçın getirmeye başladı ve o an orada olmayan bu heyecanı zor anlar diyerek olayı size aktarmış olayım. Bağırış çağırış derken balık tekneye girdiği anda iğneden kurtuldu ve ayaklarının altına düştü. Fotoyu akşama atarım. Daha sonra bir daha bir daha derken hava iyice kararmıştı ve Yalçın ALLAH bı ne ya kalkmıyor diye bağırdığında makinayı sen sar diyerek balığı elle kaldırıp getirmeye başladım. %'de MİLYAR kere milyar bu DAMACANA gibi bir çipura idi ve muhteşem mücadele başladı. Ben kendisini seve seve tekneye çağırıyorum o ise orada ne işim var dercesine direniyor Frenleri kazıklayarak atıyor ben yumuşatıyorum Yalçın makineyı sarıyor. Bir daha bir daha ve telefonum durmadan çalıyor ![]() ![]() ![]() Biraz daha devam ettik ama başka vuruş ve bizde o moral yok. Döndük Gelirken bol miktarda sardalye getirmiştim onları mangalın üstünde muhteşem bir kıvamda pişiren Yalçın'ı ayrıca kutluyordum Yanında 70 cc İZMİR yaş üzüm ne olduğunu bile anlamadan yol aldı. Çok güzel süslenmiştik. Ertürk (B.Kral) Yalçın abi senin şu iğnelerden olabilir öngörmesi ile teselli bulmaya çalıştım ama doğruydu. İğneler Çipura iğnesi değilmiş. Yani tam bir derslik son Buradan Çakır hocama, Ertürk'e, Yalçın'a bize yardıma gelen yakışıklı yeğenim Sertan'a çok çok teşekkürler. Allah daha keyifli avları nasip eder İnşallah ![]()
23-11-2012, 15:04
ANTALYALI07 yazdı:aman yarabbim gözlerime inanamıyorum teşekkür ederim aytekin kardeşim.canımsın benim. ![]()
23-11-2012, 15:05
Bahadır Sarıca yazdı:Vaay Yalçın abim. Yakışmış. yanımdaki ustalar olmasaydı hayallerle yaşamaya devam ederdim bahadırcım.teşekkür ederim.inşallah devamıda gelir dediğin gibi. ![]()
23-11-2012, 15:07
detaylarımızda gelmiş.eline sağlık ercan abicim.
iğne konusunu doğru söyledi ertürk kardeşim.en kısa zamanda o işi çözmem lazım.her şey için tekrar teşekkür ederim.abim benim.
23-11-2012, 15:08
(Son Düzenleme: 23-11-2012, 15:12, Düzenleyen: Salih Reis.)
yycolak yazdı:evet sevgili dostlar. Vay abim benim al yanaklılarla buluşman gerçekleşmiş ![]() ![]() ah ah ne kafa atmışlardır gelene kadar, karadan çekmekte güzel ama tekneye çekmek bir başka güzel ![]() tebrikler, daha niceleri rastgelsin ![]() Ercan abicim olayı süper anlatmışsın, Yalçın abimize de çuprayı yakalattın seni de canı gönülden tebrik ederim. ![]() ![]()
23-11-2012, 15:11
Salih Reis yazdı:Vay abim benim al yanaklılarla buluşman gerçekleşmiş teşekkürler sevgili kardeşim.şimdi kare tamamlandı artık.ama bundan sonra diğer balıklara bakış açım değişecek galiba.müthiş mücadeleci bir balık.harika bir duygu. ![]()
23-11-2012, 15:17
![]() Uploaded with ImageShack.us Ah ahh nerede o çupralar, hiç insan tekneye alırken yaşadığı heyecanı unutabilir mi! ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show | ALTAYLI | 72 | 7,502 |
15-04-2013, 16:50 Son Yorum: yycolak |
|
maydanozda sırtı-5- | yycolak | 83 | 15,651 |
25-02-2013, 12:26 Son Yorum: MeRcAnCevat |
|
Maydanozda sırtı -2- | yycolak | 103 | 11,658 |
22-12-2011, 18:39 Son Yorum: yycolak |