Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda Şeytan
Yalcin gozun aydinAlkis..
tum amator balikci ailesinin gozu aydinGulumse..
herkez bu gunu bekliyorduSeerf
dahda buyuklerine artik..
nasilsa (Ercan abimin degimi ile)seytanin aygi kilildi..Siyirdim
rastgeleyin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Salih Reis yazdı:[Resim: fotoraf0044z.jpg]
Uploaded with ImageShack.us

Ah ahh nerede o çupralar, hiç insan tekneye alırken yaşadığı heyecanı unutabilir mi! Seerf

vaaaaaay salihcim.harikaymış.Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Yalcin gozun aydinAlkis..
tum amator balikci ailesinin gozu aydinGulumse..
herkez bu gunu bekliyorduSeerf
dahda buyuklerine artik..
nasilsa (Ercan abimin degimi ile)seytanin aygi kilildi..Siyirdim
rastgeleyin

teşekkürler farukcum.nihayet bunuda başardık,tüm ailenin yıllar süren gayretiyle.Alkis
Bul
[Resim: ineler.png]

iğne konusunda yukarıdaki iğneleri şiddetle öneriyorum.

beyaz olan vmc'leri çupra için,

sarı owner iğneleri ise mercan için (gördüğüm en keskin iğneler)

Gulumse
Bul
Salih Reis yazdı:[Resim: ineler.png]

iğne konusunda yukarıdaki iğneleri şiddetle öneriyorum.

beyaz olan vmc'leri çupra için,

sarı owner iğneleri ise mercan için (gördüğüm en keskin iğneler)

Gulumse
teşekkürler salihcim mutlaka dikkate alınacaktır.76
Bul
Helal size büyüksünüz abiler. Yalçın abi çok şükür sonunda olayı bitirmişsin. İnşallah daha büyükleri rastgelir abilerin en güzeline.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
ALTAYLI yazdı:Saat 15.40 gibi kerterizin üzerindeydik ve uzun süre tek vuruş alamadık. Moral bozmadan beklemeye devam ediyoruz ve küçük balıklar ufaktan kendini göstermeye başladı. Erkek mercanlar itina ile iade edilip koca kafalıları istedik.
İlk balık Çakır Hoca'dan yakışıklı bir istavritAlkis Allah Allah nerede bunlar derken hoca özlü sözlerden birini yapıştırdı. KOMŞULAR OLMADAN DÜĞÜN MÜ YAPILIR AlkisAlkis
Gerçekten de az sonra ilk çipurayı Yalçın getirmeye başladı ve o an orada olmayan bu heyecanı zor anlar diyerek olayı size aktarmış olayım. Bağırış çağırış derken balık tekneye girdiği anda iğneden kurtuldu ve ayaklarının altına düştü. Fotoyu akşama atarım.
Daha sonra bir daha bir daha derken hava iyice kararmıştı ve Yalçın ALLAH bı ne ya kalkmıyor diye bağırdığında makinayı sen sar diyerek balığı elle kaldırıp getirmeye başladım. %'de MİLYAR kere milyar bu DAMACANA gibi bir çipura idi ve muhteşem mücadele başladı.
Ben kendisini seve seve tekneye çağırıyorum o ise orada ne işim var dercesine direniyor Frenleri kazıklayarak atıyor ben yumuşatıyorum Yalçın makineyı sarıyor. Bir daha bir daha ve telefonum durmadan çalıyor Hadiordansöyleniyoruz. artık 7-8 kulaç kadar bir uolculuk kalmışken müthiş bir fren Siyirdim Anlatamam ki onu hissediyorum ve sabitlemeye çalışırken olta boşaldıRolleyes Tam bir hüsran ve benim için ayıp idi.
Biraz daha devam ettik ama başka vuruş ve bizde o moral yok. Döndük
Gelirken bol miktarda sardalye getirmiştim onları mangalın üstünde muhteşem bir kıvamda pişiren Yalçın'ı ayrıca kutluyordum Yanında 70 cc İZMİR yaş üzüm ne olduğunu bile anlamadan yol aldı. Çok güzel süslenmiştik.
Ertürk (B.Kral) Yalçın abi senin şu iğnelerden olabilir öngörmesi ile teselli bulmaya çalıştım ama doğruydu. İğneler Çipura iğnesi değilmiş. Yani tam bir derslik son
Buradan Çakır hocama, Ertürk'e, Yalçın'a bize yardıma gelen yakışıklı yeğenim Sertan'a çok çok teşekkürler. Allah daha keyifli avları nasip eder İnşallah76

ercan abi kaçırdığın balığa üzüldüm eline sağlık güzel av yapmışsınız daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
bucalı yazdı:Helal size büyüksünüz abiler. Yalçın abi çok şükür sonunda olayı bitirmişsin. İnşallah daha büyükleri rastgelir abilerin en güzeline.

canımsın bucalım.teşekkürler.Alkis
Bul
Salih Reis yazdı:[Resim: fotoraf0044z.jpg]

Ah ahh nerede o çupralar, hiç insan tekneye alırken yaşadığı heyecanı unutabilir mi! Seerf

Vaayy Reis bu ne yaaa...
Dedesi mi bu?SiyirdimAlkisHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bakın teknenin içine düşen Alyanaklardan biri. Az dahaHadiordan vitesi 2'liyorduSmile Allahtan olta fazla karışmadan balığı oradan aldık.
Yalçın mangal keyfi gerçekten muhteşemdi tekrarAlkisAlkisAlkis
Travmanın sona ermesine sevinenlerin başındayım. Şimdi yeni tur yeni şans için fırsat kollayacağız. Ben bir takm hazırladım ki sormayınSiyirdim Kısmeti bol olur İnşallah76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,498 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,650 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,657 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 7,286 05-10-2011, 20:09