Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29.06.2007 eşkina ,iskorpit avı
Ozan abi güzel av olmuş yaa.Bırak sen güzel bunun yanında hatl etmiş süper av bu yaaaa.Sen haftalık avlanıyorsun herhalde BoboBoboBoboBobo
Paylaşım için teşekkürler saygılar.
Bul
çatalca 84 yazdı:Ozan abi güzel av olmuş yaa.Bırak sen güzel bunun yanında hatl etmiş süper av bu yaaaa.Sen haftalık avlanıyorsun herhalde BoboBoboBoboBobo
Paylaşım için teşekkürler saygılar.

saolasın..akşam güzel balık vardı...herzaman böyle olmuyor..yarın akşam olsada yine gitsem...
Bul
GURHAN yazdı:Ozan haberim olsaydı gelirdim. Ben de dün akşam yine Küçükyalıdaydım işlerimi bitirdim ve belki dünden kalan arkadaşlar vardır diyerek oraya gittim.Smile)))) Ama bizden kimse yoktu. Orada önceki günlerin balığını arayanlar da hava almışlardı. Neredeyse tüm sahili gezdim bir tane yaprak gördüm başka da bir şey yoktu. Ah bir haberim olsaydı senin avda olduğundan Smile))
    Tebrik ederim seni güzel av yapmışsın. bereketli olsun...
gürhan abi dün akşam erol abiler küçükyalıdaydı..eşkinaya gittiler..sen onları nasıl görmedin..bende bilseydim buralarda olduğunu çağırırdım bi şekilde...şu tel.leri öm.ile gönderelim...saygılar abicim...rastgele.71
Bul
Ama abi sen kendinde diyorsun yaaa bence yine yanlız git o zaman şansın daha yaver oluyor sanırım.İnşallah her avın böyle bereketli olur.Saygılar.
Bul
ozan kardeşim harikalar yaratmışsın bereketli olsun şimdi benimde iştahım kabardı
Bul
yalova tatar yazdı:ozan kardeşim harikalar yaratmışsın bereketli olsun şimdi benimde iştahım kabardı

teşekkür ederim abicim...ne duruyosun balıkğa gitsene ..balık şu an yeni yayıldı..Allah kimseyi balıksız bırakmasın..saygılar..rastgele..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
GURHAN yazdı:Ozan haberim olsaydı gelirdim. Ben de dün akşam yine Küçükyalıdaydım işlerimi bitirdim ve belki dünden kalan arkadaşlar vardır diyerek oraya gittim.Smile)))) Ama bizden kimse yoktu. Orada önceki günlerin balığını arayanlar da hava almışlardı. Neredeyse tüm sahili gezdim bir tane yaprak gördüm başka da bir şey yoktu. Ah bir haberim olsaydı senin avda olduğundan Smile))
gürhan abi dün akşam erol abiler küçükyalıdaydı..eşkinaya gittiler..sen onları nasıl görmedin..bende bilseydim buralarda olduğunu çağırırdım bi şekilde...şu tel.leri öm.ile gönderelim...saygılar abicim...rastgele.71
Gece 22:30 - 00:30 aynı yerde gezindik arkadaşlarla. Erol abiler olsaydı görürdüm yaw neredeyse her oltacıya takıldım kovasına baktım.
Tel işi tamamdır, bundan sonra İst.a geldiğimde ağrıtırım başınızı ona göre. Sevgiler, saygılar..
Bul
tebrikler bereketli olsun kaç haftadır çıkamıyorum sinir moduna girdim
Bul
GURHAN yazdı:
BALIK and OZAN yazdı:
    Gece 22:30 - 00:30 aynı yerde gezindik arkadaşlarla. Erol abiler olsaydı görürdüm yaw neredeyse her oltacıya takıldım kovasına baktım.
    Tel işi tamamdır, bundan sonra İst.a geldiğimde ağrıtırım başınızı ona göre. Sevgiler, saygılar..
valla dün akşam erol abiler fikret abiyle birliktelermiş..bikaç parça eşkina almışlar...aynı yer olmayabilir..herzaman başımın üzerinde yeriniz var abicim..beklerim..
Bul
   Allah Allaaah yaw bu eşkinalara ne oldu böyle. Doktooor dostum İst.a eşkinaya gidelim.BoboBoboBobo Bu balık Karadenize geçmemiş. Yarısı yollarda takılmış kalmış anlaşılan.
   Teşekkür ederim Ozan ben de beklerim. Balık başlasın İst.dan feribot kalkacak Narlı ya Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina avı ..20.09.2016 kengin 28 2,041 26-09-2016, 20:10
Son Yorum: expert0540
  şimdi KUZU zamanı , 02.10.2007 Antalya Salih Reis 18 4,437 29-01-2013, 18:46
Son Yorum: Mufi
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,974 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  15/06/2012 eşkina avı BALIK and OZAN 31 4,574 20-06-2012, 11:24
Son Yorum: BALIK and OZAN
  iskorpit avı aahmet 32 5,520 06-07-2011, 17:35
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Eşkina & İskorpit avı doktor 14 3,866 09-11-2010, 01:07
Son Yorum: rusan
  karagöz ve Eşkina Avı. doktor 24 5,658 05-11-2010, 00:55
Son Yorum: thunderbolt
  Eşkina ve Karagöz H.A.R.U.N 30 5,599 16-10-2010, 12:25
Son Yorum: harun77
  30.08.2010 eşkina,karagöz,ispari,iskorpit BALIK and OZAN 28 5,741 08-09-2010, 14:30
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  26/05/2010 1 Adet Eşkina BALIK and OZAN 23 4,308 29-05-2010, 18:45
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi