Yorumları: 2,536
Konuları: 126
degerlı arkadas lar uzun oltayı guzel acık sekılde acıklıcak arkadas varmı varsa bızamat anlatırmı. tekneyı suya ındırdık te. tekneden uzun olta hıc yapmadım yanım dakı arkadas larda cok ıyı degıl ler yanı her seyı hazır alıyolar...... resım ikiz dere gecen sene gıtmıstım .
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ya bu konuyu resimlemek lazım aslında baya soran olmaya başladı hafta sonu ben bi resimli uzun olta koyarım siteye .
ben 28 - 30numara duble asso misinaya baglıyorum 2 tane arkası halkalı kancayı halkasından birbirine geçiriyorum yada ufak fırdöndü ile baglıyorum halkalı tarafı ısıtıp penseyle açıp da geçirilebilinir bunu burad açıklamak zor olacagından anca resimlerim 2 kanca birbirine baglanınca arkaya 5 cm lik çelik tel baglıyorum onun arkasına 5 kulaç 28-30 numara misina ve gaga ignesini baglıyorum 5 kulaç geriye 3 lü fırdöndü fırdöndünün alt ucuna kurşun baglıyorum diger ucada 70 numara bedeni baglıyorum 3 lü fırdöndünün önüne ve arkasına 50 şer cm uzaklıklara birer fırdöndü daha baglarsan daha iyi olur misina dönmez.
bu takımlar hazırda satılır ama kendin yaptıgın daha iyi olur ve geliştirilebilinir ben bazen balıgın boyuna göre tekl kanca 2 kanca 3 kanca baglıyorum çeligide duruma göre söküyorum.
becerebildigim kadarıyla çizmeye çalıştım
[attachment=9286]
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
sagol dostum super sın
bukadarı yeter bana elıne saglık