Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LÜFERDEN BAŞKASI YALAN
Selam arkadaşlar foruma bu ilk girişim,konu çok ilgimi çekti benim de tutmayı en sevdiğim balık lüferdir,ama henüz ortalarda yok galiba boğaza ne zaman iner bu hayvan bi tahmini olan avr mı?teşekkürler
Bul
sanırım bu sene lüfer zor olacak gibi hafta sonu kimse lüfer tutamadı geçen hafta güzel balık olmuştu resimleride göndermiştim ama bu hafta sonu 1 tane vurdu bana oda levrek oltasındaydım tek kancayı 1 vuruşta koparttı aldı sonra tek kanca çelik tel taktım onada dön dolaş dokunmadı bile
Bul
lüferi bir defa yakalayabildim çok zevkliydi yine yakalamak istiyorum nerede nasıl tutabilirim herkese selamlar
Bul
taktiğin çok doğru bencede lüfer dipte avlanır 50 cm beden uzunluğu çok iyi bencede bende lüfere izmaritle atarım gecen sene ilk lüferi cankurtarandan o şekilde aldım ben misinayı dahada ince kullanıyorum bu benim terciğim 0.22 le atıyorum daha zaiat vermedi kullandığım takım çekerken kopmadı ama kahverengi misinalardan sağlam bir misina 10-15 gun içersindede tahminen balık kıyıdanda avlanmaya başlar..bol şanslar iyi avlar rastgele..
Bul
kefal olmasın aliço bunlar 7276
Bul
banada bunlar kefal gibi geldi ..
Bul
kefal bunlar..
Bul
farkında olmadıgının bende farkındaydım canın saolsun güzel resim kolay gelsin teşekkürler
Bul
66bu resmi kim çekmiş hayran kaldım..iyi yememişler adamı..süper abii resmi bile adamı kendisine çekiyo..05
Bul
biraz evvel babam mehmet reisi aradım heryerde lüfer var ama hava yagışlı diyor bizim orada 6-7 lüfer yeri vardır hepsi degişik bouy lüfer yapar hepsinde balık varmış bakiim kaçabilirsem cuma pazar avlarım sanırım ii olacak bu arada reis depfreeze i doldurdum senin dolapların fişini takıcam diyor bende doldur geliyorum dedim kısmetime hava cok dagıtmassa sanırım bu hafta sonu bir başka olacak herkese hafta sonunda iyi avlar kancalarınız keskin olsun rastgele74
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lüferdenden Başkası Yalan...... lüferci1907 16 3,380 12-10-2006, 17:39
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi