Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Bu aksam yesilkoye ibrahim abinin yanına gittim.Daha sonra da erdem(h2o4) ve Orhan abi(meteor)'da geldi.Ben 6 gibi ordaydım ve ben gelene kadar ibrahim abi 3 tane zargana yakalamıs.Daha sonra da 2 tane aldı ve balık kesti.Biz de oltaya karedes takıp ızmarıte donduk.Yemler bıraz bayattı ve daha atarken havada dagılıyordu.Yine de 3 tane izmarit 1 tane orta boy gelincik,bıraz ıstavrıt, 2 tane de kaya balıgı yakaladık.Kayabalıklarından 1 tanesı hayatımda yakaladıgım ve gordugum en buyuk kaya balıgıydı

Baya sasırttı benı.Ordakı balıkcılardan bırısı cok guzel bır kofana cekınce erdem hemen lufere attı.Orhan abı de ıskorpıt denedı.Fakat sonuc alınamadı.
Balık az olsa da uzun zamandır balıktan boyle keyıf almadım.Muhabbet ve ortam cok guzeldı.Her zaman kı gıbı misafir perverligi icin ibrahim abiye , Yorgunda olsa soz verdıgı ıcın gelen Erdem'e, geldıgı ve yaptıgı hersey ıcın Orhan abı'ye cok tesekkur edıyorum.
Balıkların resımlerını yarın sıteye yuklerım.Suan vakıt gec oldugu ıcın yukleyemıyorum.
ALİ yazdı:tebrik ederim çok guzel yapmışsınız iyi avlar dilıyorum dahası inşallah daha iyilerine haberinizi aldım....
çok güzel olmuş
sevgiler
Tesekkurler Ali abi.Aklım o kofana da kaldı.Ama goc baslasın o zaman ben de yakalıycam.Zaten bır tek o zamanı beklıyorum ve hazırlık yapıyorum.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bereketli olsun Rusan. Ben de diyordum Rusan niye ava gitmiyor diye. Meğer boş durmuyormuşsun

)) Kofana raporunu da okuruz inşallah...Rastgele...
GURHAN yazdı:Bereketli olsun Rusan. Ben de diyordum Rusan niye ava gitmiyor diye. Meğer boş durmuyormuşsun
)) Kofana raporunu da okuruz inşallah...Rastgele...
Gurhan abi ava surekli gidiyoruz ama ne zamandır bos donuyoruz bu nedenle yazmıyordum.En sonunda Lufer marmaraya ıyıce gırınceye kadar balıga gıtmeme kararı almıstık ama gene dayanamadık
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Rusan bereket versin hareketli bir gün olmuş lüferi fazla bekleme bence daha sonra hiç gözükmeyebilir
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
kardeşim çok eğlenmişsin zevk almışsın önemli olan bu..kofana lüfer senin oltana mutlaka bdenk gelecek..bu isteğin arzun seni o balığa götürecek..yeterki peşinde ol sakın bırakma..sana ömür boyu rastgelsin..tebrikler..
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
kardesim tebrikler güzel bi gece gecirmişsin afiyet olsun.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
rusan bereketli olsun afiyette ..
lüfere bence hemen basla ekim sonu bulamazsın...
Yorumları: 23
Konuları: 1
berketLi ve afiyet olsun ruşan..
AFALA yazdı:rusan bereketli olsun afiyette ..
lüfere bence hemen basla ekim sonu bulamazsın...
Cengiz abi o neden ?