Yorumları: 1,182
Konuları: 49
İlker abi yok ben biliyorum kendimi bak. geçenlerde kartala gittik kuzenle. dedi burhan burdan süper istavrik tutuyoz.. dedim olm ben geldim tutamazsınız bak! yok yok sen salla dedi.. salladık bi yarım saat dolandık denizi.. tık yok.. dedim mezgite atayım ? o da yok ? burhan denizi kurutmuşlar dedi kalktık geri geldik. balık tutan vardıysada benim yüzümden balık kesildi..
ya burhancım sevgili kardeşim bu i harfi ile başlayan malum balık istavrik nasıl bir tür oluyor acaba???
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Burhan bu balık yakalama işi sende oldu buhran. Hadi kardeşim bak rüyanada girmiş demekki 3 vakte kadar bu iş olucak.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
burhan bu aralar sizin taraflarda bi balık tutayım diyorum ozanlar çıktıklarında bi haber verirlerse orada buluşuruz.
yada bogazda benim amca oglunun tekneyi ayarlarım bakarız bu sabah gittik biraz dolaştık bişey yoktu sabahın köründe arandık durduk senle buluruz inşallah
ALTAYLI yazdı:Burhan bu balık yakalama işi sende oldu buhran. Hadi kardeşim bak rüyanada girmiş demekki 3 vakte kadar bu iş olucak.
ya aynen buhranlarda boğuluyorum abi sorma ya.. neyse artık böyle sizin tuttuklarınızı seyrederek vakit geçiricem.. benden daha balıkçı olmaz.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ben böyle söyleyipte ne müthiş balıkçı olanlar tanıyorum anlatamam en yakın örneği kendi oğlum. Balığa götüremez tekneyi kullandıramazdım şimdilerde ise o her fırsatta beni itiyor
LeVReKCi yazdı:burhan bu aralar sizin taraflarda bi balık tutayım diyorum ozanlar çıktıklarında bi haber verirlerse orada buluşuruz.
yada bogazda benim amca oglunun tekneyi ayarlarım bakarız bu sabah gittik biraz dolaştık bişey yoktu sabahın köründe arandık durduk senle buluruz inşallah
abi inşallah inşallah da tekneyle açılmasak ?

düşer müşerim havalar soğuk zatürre geçirdim ben ufakkene bu sefer kimse kurtaramaz beni :d
Kıyıdan göğsüme ve sırtıma gazete kağıdı sarıp birer yudum bira alıp istavriti ayıklayıp mangala yatırıp kedileri toplayıp denizi dinleyip keyif almak varken di mi nihat abim benim ?
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bence sen balığa giderken kendini burhan olarak görme.mesela ben bugün hasan ,hüseyin,ahmetim diyerek git.hatta sen sen olma.bi dene bakayım.olmazsa başka şeyler deneyelim.sana sanal da olsa bi balık tutturmalıyız.rastgele
ALTAYLI yazdı:Ben böyle söyleyipte ne müthiş balıkçı olanlar tanıyorum anlatamam en yakın örneği kendi oğlum. Balığa götüremez tekneyi kullandıramazdım şimdilerde ise o her fırsatta beni itiyor
abi yok ben biliyorum kendimi.. çinekop bile tutamam ben.. boşverin ben ümitsiz bir vakayım. buralarda yazar dururum ancak..