Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu özellikle kiyi Ege, bati Trakya ve adalar için çok ciddi uyaridir.
GENE DE DİKKATLİ OLALIM
Iyi günler,
Bol toz ve yagmur yolda. Ege'de teknesi olanlar, yazligini tamir ettirenler, serasi olanlar, balik çiftligi olanlar, logar çukurlari solan yapraklarla dolan beldiyeler , tatil köyleri vs vs akliniza ne gelir ise velhasil rüzgardan(lodos) etkilenecek asiri yagistan etkilenecek olanlara UYARIDIR. Zaten pazar günü komsudan yükselen sesler neyin yolda oldugunun da habercisi olacaktir.
20 Ekim Cumartesi günü önce lodos iliman iliman esecek, aman hocanin dedigi de buymus demeye baslamis iken 21 Ekim pazar günü kiyi Ege' de sahildeki agaçlar uçusmaya baslayinca ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Cumartesi aksam saatlerinden itibaren baslayacak olan yagmurun da ardi arkasi kesilmeyecek ve bol çamurla birlikte kovalardan bosalircasina yagacak. Kesilir geçer rüzgar dagitir diye beklerseniz daha bekleyeceksiniz çünki 21 ve 22 Ekim Pazar ve Pazartesi günleri lodos agaç söken cinsten esecek. Uyarilarimi dikkate almayanlar epeyce zarar görecek ve yagmur pazar ve pazartesi günlerinde de bardaktan bosanircasina devam edecek. Sali günü de yagislar devam gibi görünmekte ancak çarsambaya rahatlama var. Tabi bunlar yaklasIk Zonguldak Antalya hatti batisi için geçerli.Tek teselli havalarin iliman olacagi hiç olmaz ise soguktan donmayacaksiniz.
Bu özellikle kiyi Ege, bati Trakya ve adalar için çok ciddi uyaridir.
Umarim yanilirim diyecegim ama pek te yanilmaktan öte modellerin bile henüz içermedigi etkenler ile de yagislarin daha da artmasini beklerim iste bu nedenle de uyarimin ciddiye alinmasi gerektiginin altini bir kez daha çizerim.
Daha güzel haberler vermek dilegi ile,

kaynagını bilmiyorum alıntıdır..
Bul
bu uyarının aynısını barıs abı (bucalı) dun maıl olarak bana yollamıs..sanırım kaynak barıs abı Smile
Bul
Abi uyarılar için teşekkürler. Hafta sonu yani yarından itibaren gecelemeli pazar akşama kadar balık safarisi düşünüyorduk Smile Gideceğimiz yer yağmur yağarsa sel riski taşıyan ve arabaları çıkaramıyacağımız bir yerdi. Ona göre tedbirimizi alırız. Sağolasın.
Bul
teşekkürler üstadım çok enteresan bilgi...
çok sıklıkla verılmıyor bu tur ılanlar hayırlısı olsun aman tedbirsiz dikkatsiz denize çıkmayalım sonra buradan hiç kimse için üzülmek istemiyorum...

sevgiler
Teşekkürler güzel bilgi sadece denizdekiler değil karadakilerde çok dikkate alsın çamurlarla uğraşmak selde yüzen arabalar görmek iyi birşey değil maddi manevii olarak
Bul
Bilgi için teşekkürler Ruhan arkadaş. Sandalım sahilde kıyıya yakın kum üzerinde. Demekki iyice içeri çekmem gerekiyor.
Bul
uyarı için teşekkürler..
Bul
bilgiler için teşekkürler mehmet reisi aradım gerekli önlemleri lın dedim 2. tekne kazasını yaşamamak için.
bu siteyi seviyorum yaa habere bak bu site olmasa tesadüfen belki haberimiz olacak.
Bul
bilgi için teşekkürler tekneyi denize bıraktım arkadaşlar sahilde zaten haber verdim dikkatli olmaları için bizim bu taraf lodosta çok dalga alır tedbirli olmak lazım meteorlojinin piri reis kısmı raporlarda pek yanılmıyor hergün bakmakta fayda var işallah fazla bir zarar vermez rastgele
Bul
abi müdahale edemeyecekmisin hava gidici alsan iyi olur karaya bizim orayı lodos vurdumu tam vurur.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıklar için de anne balık sütü LeVrEkCi 2 1,680 21-04-2011, 10:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Türkler için çok önemli lütfen dikkate alalım arkadaşlar!!! Atakan_YeniFoca 116 15,197 14-02-2011, 07:14
Son Yorum: yycolak
  önemli bir haber(istanbul için) SerenaY66 15 3,748 05-05-2008, 11:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Msnbc de ermeni tasarısı için oylama var harslan1978 11 2,207 31-12-2007, 23:42
Son Yorum: alien13
  TIRIVIRI İLE MÜCADELE ETMEK İÇİN aligalipkaya 2 1,408 05-10-2007, 13:21
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  kamış için tavsiye?????? dgcn 4 1,618 05-10-2007, 00:11
Son Yorum: rusan
  22 09 07 kıyı raporu darıcalı 2 1,506 22-09-2007, 22:20
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Turmepa Deniz Sevgisi ve Temizliği Bilinci için Sahil Kasabalarını Dolaşıyor LeVrEkCi 3 1,579 23-08-2007, 13:48
  Kıyı Emniyeti'nden Vatandaşlara Uyarı LeVrEkCi 4 2,089 23-08-2007, 13:44
  20 Günlük Su için Yuvasını Yıkmayın LeVrEkCi 5 1,780 03-08-2007, 20:23
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi