1 yıldır bu anı bekliyordum..nihat abi saolsun sonunda bu hayalimizi gerçekleşti...nihat abinin tuttuğu balıkları görünce garanti balık tutacağımızı düşünüyordum..neyse sonuçta gittik..herşeyimiz hazır..takım taklavat yiyecek içecek ..sıra balık tutmaya geldi..gece bir liman bölges,ne bakalım dedik..ışığımızın yetersiz olmasından dolayı sadece 2 zargana alabildik..nihat abi izmarit bakalım dedi ama ondan da eser yok...bütün bu olumsuzlukların kaybedenler klüp başkanı burhan beyin başının altından kalktığına %100 eminim..aslında yapılması gerekeni yapmadık o limanın altındaki direklerin oraya kendilerini bırakacaktık orada bi şişme botla tek iğne bir olta ile üstelik yemsiz balık yakalatacaktık kürekleride vermeyecektik..orayı kendileri gördüler nasıl bir yer di çok iyi biliyor zifiri zindan karanlık ve derinliği hiç söylemeyeyim..bu ceza onu anca keser..adama şakacıktan burası 60-70 m derin dedim adam abi beni ne olur kıyıya götürün

diye başladı zırlamaya can yeleği yokmu abiiii,çok sallanıyoruz,ozan sen yüzme biliyomusunn ...valla çok gerildimmm..ama kardeşim süpersin...beni çok güldürdün ...seninle tekneye bi daha binersem ne olayım..sayende balık tutamadık,kısmetsiz adammışsın..üstelik bu adamın ayak numarası daha büyük 49,5 gibi ...felaket,kendiside ilk başta söylemişti itiraf etmişti zaten ben sizin kısmetinizi kapatacam bak görürsünüz diye,hakketten de doğruymuş...bizi kıyıya çıkarmayı başardın..sana mırmır tututrdum,diyosunki sadece 2 mırmır...daha ne istiyosun levrekmi bekliyosun,lüfermi bekliyosun ne bilim bu kadar acelecisin..en ustaları balık tutamadı sen tutamadım diye ağlıyosun,,hiç yakıştıramadım burhancım...sana çok kızıyorum...balık tutmayı istiyorsan,sana söylediklerimi yapman lazım...bazı şeyleri engel olarak görmekten vazgeç,aş artık bunları...balık yakalamaya başladıkça bunları unutacaksın zaten..neyse hepsenden bahsettik biraz da kendimizden bahsedelim...geceyi anlatılan şekilde bitirdik..sabah ta istavritimizi aldık,ipeğe zargana gelmedi,izmarit te yok...doğru av yerimize fenere doğru gittik...böyle muhteşem bir yer olamaz,,bayıldım çok güzel bir yer balık için çok güzel bir mera orda levrek olmasında ne olsun..kayalık bazı yerler derin,bazı yerler çok sığ tekneler fazla giremiyor,belli yerlerden geçip avyapıyor..o fenere çıkmak isterdim ama dün neden se canımız istemedi..hatta orda mangal yakmayı bile planladık..olmadı..zarganası olanlar biraz daha fazla balık aldı..en fazla tutan 5 balık almıştır..balıkta azdı..ilk defa bir levreğin çekilişini seyrettim çok muhteşemdi..çok büyük değildi ama ben bayıldım..nihat abi olmasa adam balığı alamazdı.kepçesi yoktu gitti aldı balığı..videosunu çektim..sonra gönderirim onu..uzun olta ile ilk defa lüfer yakaladım...ilk balığı hissetmedim bile..hissettim ama tıkır tıkır tasmalıyorum yok bi ağırlık..sonra yeme bakayım dedim,lüfer geliyor..nihat abiyle aynı anda aldık ilk balıkları..sonra takımı biraz daha uzatayım dedim,toplamda kösteği 7 kulaça kadar çıkardım ve livardaki en ufak istavriti taktım..kısa süre sonra tık tık etti ve aynen onuda aldım dışarı..bu arada misinayı tekneye değilde dedize indirmişim bi kısmını..oda tennenin altından gitmiş pervaneye sarmış..nihat abi çok özür dilerim..acemilik zor...motoru çıkarttı denizin oratsında ve misina baya sarmış,nerdeyse pim kırılıyomuş,misinaları temizlediken sonra devam ettik ..balık yok yok..döndük nihat abi bizi kıyıdan bi gezinti yaptırdı gerçekten çok güzel yerler...tekneyi bağladık,tekrar çıkarız diye kızağa çekmedik ama çok yorgun olduğumuz için ve havanın her an patlayabileceğini düşünersk çıktık yola,,güzelcede mola verdik...çok güzel bir yer gerçektende balık çı kasabası gibi gördüm ben orayı..harun abi bize çay ısmarladı çok güzeldi çaylarda...herşey güzeldi işte...en başta nihat abi bütün bu harcadığın emekler için,özveri için,arkadaşlığın,dostluğun için çok çok teşekkür ediyorum...bize gerçekten çok güzel anlar yaşattın..balık tutamadığımız için üzülmüyorum..zaten o kadar tekneden 3 kişinin olta atması olmaz..ama sen her şekilde oltaları denememize izin verdin,balığı hissettim tuttum,bana o yetti..doğru dürüst manevra yapamadık,oltalar bazen birbirine girdi,motaora sardırdım..bunlar gerçekten olumsuz şeyler...inan sen tek başına olsun orda kimbilir nekadar balık tutardın..bizle uğraşmaktan balık tutamadın,yoruldun...harun abi burhan sizler de süpersiniz..burhan kafadan kankam oldu zaten...sakın bak yanlış anlama espri olsun diye takılıyoruz...ama hepside gerçek ne yapacağımızı şaşırttın be kardeşim..ama seni ben seviyorum mutlaka onlarda seviyodur=)))inşallah en kısa zaman da büyük organizasyda görüşmek dileğiyle...saygıalr rastgele..