Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.
ben yatılı bir organizasyonu düşünemiyorum kalabalık ankara bursa yalova istanbul kalabalık gurup ve burhanda orada
"burhannn yunuslar geçiyorrrr" allah burhan istanbula dogru yola koyulmuş bile

)))))
keisnlikle bir organizasyon yatılı olmasada bi tam kış görmeden toplanalım o şi ozana havale ettik haberler ozanda artık.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVReKCi yazdı:ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.
ben yatılı bir organizasyonu düşünemiyorum kalabalık ankara bursa yalova istanbul kalabalık gurup ve burhanda orada
)))))
keisnlikle bir organizasyon yatılı olmasada bi tam kış görmeden toplanalım o şi ozana havale ettik haberler ozanda artık.
abi videoyu atacamda kamera movie formatında çekim yapıyor..sıkıştırmak için hangi programı kullanayım..adam gibi program bulamadım..yardım edin..çok büyük 250 mb gibi bir yer kaplıyor yutube atamıyorum..organizasyonu organize edicem..saygılar..
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
BALIK and OZAN yazdı:LeVReKCi yazdı:ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.
)))))
abi videoyu atacamda kamera movie formatında çekim yapıyor..sıkıştırmak için hangi programı kullanayım..adam gibi program bulamadım..yardım edin..çok büyük 250 mb gibi bir yer kaplıyor yutube atamıyorum..organizasyonu organize edicem..saygılar..
Ozan Nero'nun son versiyonunda o işi yapan program olması lazımdı.
neronun son versiyonu bende varda sanırım sana yollayamıyorum programı google dan bi ara aratıp bi sıkıştırma kesme programı almıştım bi googldan aratsana yada inndir.com da da olabilir her zaman işine yarar
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Neronun son versiyonu bana bir sorun çıkarmıştı ama hatırlamıyorum neydi silip eskisini yüklemiştim
Ozan movie maker ı dene
BALIK and OZAN yazdı:[attachment=10482]
resime naktımda o kadar balık tutmaya konsantre olmuşuz tutamadıgımızda o kadar kızmışızki adamı çatı arasına atmışız orada yatırmışız iyi üstüne örtecek bişey vermişim valla
balikoltasi yazdı:BALIK and OZAN yazdı:LeVReKCi yazdı:ozan kardeşim ben şu videoyu merak ediyorum yaww ne ara o tekneye atladım ben o anı unuttum valla hatırlamıyorum levregi görünce ışınlanmışım oraya allahtan burhan yoktu ne don kalırdı ne pantolon.
)))))
Ozan Nero'nun son versiyonunda o işi yapan program olması lazımdı.
tamam birol saolasın bi deneyeyim..geçende uğraştım yapamadım..ama nero nu denemedim..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Burhan ne diyor bu Biri administrator yardımcısı, diğeri Süper mega muga ultra moderatör, diğeri ultrasonik moderatör
bidahakine çatının dışına yani üstünde uyutalım bunu biz harun mega ultra sonik uyusun orada yada fenerde bırakalım gece boyu

gözler faltaşı gibi sabaha kadar düşünsene