Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Gelen soyguncular, size kapiyi actirmanin gurultusuz bir yolunu bulmuslar.
Ve bunun icin de kapi esiginden su dokuyorlar.
Siz bu suyu fark edip de nereden geldigni anlamak icin kapiyi actiginizda
agzini kapatarak sizi evin icine sokup etkisiz hale getiriyorlar.
herkes evine bilgi versin.aman dikkat.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi saolasın bu adamlar ne biçim taktik geliştiriyorlar..zaten başıma bir kere geldi...artık en ufak gürültüde uyanıyorum..dikkat etmek lazım...
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
sağolasın nasıl bi zekadır bu alla alla ...
Yorumları: 913
Konuları: 30
bunlar yapar abi, benimde canımı yaktılar aldıkları yetmemiş, oğlumun cüzdanından 40 ytl birikmiş parasını bile almışlardı. açık gözlü olmak lazım.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
okumaya kafalarını bu kadar çalıştırmazlar bakalım daha yeni ne yöntemler görücez
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
eyvallah nihat benim eve su gelmez çünkü ev kendimizin dış kapıyı açmaları lazım.oda zille oluyor,gerçi hırsıza kilit bahane dir uyarın için teşekkürler
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi aman dikkat diyeyim ben hergün bu gibi adamlarla karşılaşıyorum adamlarda akla hayale gelmedik yöntemler var adamı suya götürür susuz getirirler bunlar bide gelip ifade verirken pişkin pişkin anlatırlar sanki marifetmiş gibi sanki mal senin değil onların ve şunu söyleyeyim en iyi korunma yöntemleri bile bazen vız geliyor allah korusun
adliyede ifadelerini alırken bir güzel anlatıyorlar yaptıkalrını adamlar ellerine ne geçirirlerse kullanmayı biliyorular çay kaşığı kredi kartıyla bile çelik kapıları açıyorlar ve en önemlisi siz siz olun eğer eve özellikle siz varken gece giriyorlarsa görseniz bile uyuyor numarası yapın çünkü o saatte eve gelen kesinlikle boş gelmiyor ve kendini kurtarabilmek için herşeyi yapıyorlar bırakın mala gelsin gelen
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
usta bu nedir ya allahaşkına bu zeka başka nerde vardır anlamıyorum..herifler bu kafayı kullansa alim olurdu..sağolasın uyarın için hemen yapıştırdım ev halkına..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
Yorumları: 4
Konuları: 2
Kalleşliğe tedbir dayanmıyo herğün bir yeni yöntem çıkıyor,işe bak ya paranoya yapmaya başladım artık,işe gidiyosun,gezmeye gidiyosun balığa gidiyosun,çaresiz olanlar evde yanlız..cümlemizi Allah korusun.