Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazanlar Yozgattan
İbrahim kardeş sazanların resimleri çok güzel ama şu ateşin başında Soğan,patlıcan közleyişiniz ve semaveriniz insanı gerçekten özendiriyor. Benim tatlısu balıkçılığında en çok sevdiğim olay bu. Oltalar suda ziller takılı. Oltanın başında durmana gerek yok. Çan sesi gelince depara kalk. Sazanları tutarken ne yem kullandınız?Yemleme yaptınızmı? Paylaşırsanız sevinirim.
Bul
arşivden de olsa sağolasın balık gördük yahu..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
ibrahim hemşerim ne ettiniz.onları ben biraz daha büyüsün diye 2005 yılında bırakmıştım.demekki size kımetmiş.bizede elbet bir gün gelir.bende çok tuttum oralarda .
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Yeni avların daha bereketli olur inşallah.
Bul
sazan tutmak başka keyifli be abi valla eski günleri yat ettik güzel resimler ellerine saglık
bende bir kac defa iznik gölünde tuttum cok keyifli
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
Eczacı yazdı:İbrahim kardeş sazanların resimleri çok güzel ama şu ateşin başında Soğan,patlıcan közleyişiniz ve semaveriniz insanı gerçekten özendiriyor. Benim tatlısu balıkçılığında en çok sevdiğim olay bu. Oltalar suda ziller takılı. Oltanın başında durmana gerek yok. Çan sesi gelince depara kalk. Sazanları tutarken ne yem kullandınız?Yemleme yaptınızmı? Paylaşırsanız sevinirim.

Valla doğru söze ne denir. Balık tutmak ayrı bir zevk, mangalda soğan patlıcan v.s közlemek ayrı bir zevk. KIsaca zevk deryası. Bu arada sazan avında ben genellikle mısır kullanırım. Konserve mısır. Yemleme yapmıyorum. Yapsam av daha bereketli geçecek ama malum göl biraz uzak mesafede
Şahbaz 1970-Yozgat
Şansın bol, oltan keskin olsun
Rastgele
Bul
ibrahim bey maşallah iyi ve zevkli bir av olmuşa benziyor.
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Bul
zabhas yazdı:Valla doğru söze ne denir. Balık tutmak ayrı bir zevk, mangalda soğan patlıcan v.s közlemek ayrı bir zevk. KIsaca zevk deryası. Bu arada sazan avında ben genellikle mısır kullanırım. Konserve mısır. Yemleme yapmıyorum. Yapsam av daha bereketli geçecek ama malum göl biraz uzak mesafede
İbrahim sana bir tiyo vereyim. Oltaya bu konserve mısırları takmak çok zor. Atarken yumuşak olduğu için havada kopabiliyor.Bu yerli mısır dedikleri iri taneli mısırları koçanında alıyorsun .Güneşte enfazla 1 saat tuttuktan sonra taneleri tektek koçanından ayıklıyorsun. Taneleri ise kapağı sağlam bir kavanoza koyup kavanozun geri kalan kısmınıda tanelerin 2 cm üzerine gelecek şekilde rakı ile dolduruyorsun. Bu şekilde mısır taneleri yumuşamaz ,ilk tazeliğinde kalır,anason kokusu balığın ilgisini çeker ve mısırlar 3-5 sene tazeliğini korur. Daha müsait bir zamanda sana yemleme ile ilgilide birkaç tiyo vereceğim. Selamlar...
Bul
Eczacı yazdı:İbrahim sana bir tiyo vereyim. Oltaya bu konserve mısırları takmak çok zor. Atarken yumuşak olduğu için havada kopabiliyor.Bu yerli mısır dedikleri iri taneli mısırları koçanında alıyorsun .Güneşte enfazla 1 saat tuttuktan sonra taneleri tektek koçanından ayıklıyorsun. Taneleri ise kapağı sağlam bir kavanoza koyup kavanozun geri kalan kısmınıda tanelerin 2 cm üzerine gelecek şekilde rakı ile dolduruyorsun. Bu şekilde mısır taneleri yumuşamaz ,ilk tazeliğinde kalır,anason kokusu balığın ilgisini çeker ve mısırlar 3-5 sene tazeliğini korur. Daha müsait bir zamanda sana yemleme ile ilgilide birkaç tiyo vereceğim. Selamlar...

Teşekkür ederim. Yeni tiyolarını bekliyorum
Şahbaz 1970-Yozgat
Şansın bol, oltan keskin olsun
Rastgele
Bul
ibrahim paylaşım için teşekkürler güzel av olmuş eline sağlık yazgibisi varmı...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Yeni Yeniden Sazanlar yaser2sultan 15 2,673 09-06-2014, 11:17
Son Yorum: sonosmanlı1111
  sazanlar yılbaşını kutlamaya gelmiş Kamil ILIPINAR 32 4,853 06-01-2010, 22:07
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  çöpdeki sazanlar Kamil ILIPINAR 16 3,096 06-01-2010, 16:00
Son Yorum: yalova tatar
  Yozgattan kesİkkÖprÜye-2 zabhas 20 3,455 14-11-2008, 13:53
Son Yorum: zabhas
  Yozgattan kesİkkÖprÜye zabhas 25 3,845 29-10-2008, 19:12
  Aralıkta Ankara ve sazanlar anti_x 21 3,702 20-01-2008, 03:22
Son Yorum: Ege
  Sazanlar Yozgattan-2 zabhas 9 1,697 18-01-2008, 17:11
  ilginç renkte sazanlar kaşalot 12 3,134 22-02-2007, 23:38
Son Yorum: tito_adnan
  Bu sazanlar iki yıl önce bayındır barajındın... ookatan 2 2,036 05-10-2006, 22:47
Son Yorum: Avcı Altan
  buda benim sazanlar emrah78 6 2,646 31-07-2006, 10:44
Son Yorum: emrah78

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi