06-07-2009, 23:14
(Son Düzenleme: 06-07-2009, 23:17, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Buda ne oluyor simdi demeyin
,konu icinde acikliyorum
Bu gun saat 17:00de limandaydim...Gelirken malzemeciden gecip,River2Sea(TARGET hd13)rapalayi almayi ihmal etmedim.Liman cikisi yine o sahte, iki ispendek tekneye atti.Bir sey anlamis degilim,sadece ispendek mi tutuyor,orada levrek mi yok?
Hava bulutlu ve acaip bir sakindi.Ne olur-ne olmaz diye sirtiye yakin meradan basladim.Kahvemi yaptim,sirtileri denize saldim,bir sinek ayagima kondu..kovaladim..tekrar elime kondu
. Ayagimdan terligi cikarttim tam vuracaktim,sirti tahtasini biri tepisti...bir melanur.Yine sirtiye devam,yine sinek orada,yine tam terlik ile vuracaktim...diger sirtide ufak sinagrit yavrusu..incitmeden denize iade edildi.Hava hafif poyraza donusunce 4 mil uzaktaki diger meraya gittim.(tekne ruzgara karsi 21 mil ile gidiyordu,sinegin acik tekneden kacmasi lazim
)
Diger merada sirtileri suya attim...yine sinek orada
Bu sefer kahveme konuyor
Aldim terligi tam vuracagim,sirti tahtasi havada..bir sinagrit..
Her sinegi vurmaya gidisimde bir balik tutuluyordu.Karar verdim bu sinegi vurmiyacagim dedim.Aksam uzerine kadar 4 sinagrit palazi(boylari fena degil- ufak olan denize iade edildi)1 melanur,iki ispendek almistim...sirti bitmis..sinek ve ben limanin yolunu tutmustuk
FOTOLAR:
FOTO1:Havada tehlikeli bir sakinlik
FOTO2:2Ispendek ,1 melanur
FOTO3:Yavru sinagrit rapalada
FOO4:Yavru denize iade
FOTO5:Yavru kaciyor
FOTO6:Yazili hanos(PERKA)
FOTO7:Sinagrit gozden tutuluk
FOTO8:Iste o sinek
FOTO9:Baliklar
FOTO10:Yarin aksam dolunay,baliga cikacaklara duyurulur
Sizlerede bundan daha iyi avlar dilegimle

Bu gun saat 17:00de limandaydim...Gelirken malzemeciden gecip,River2Sea(TARGET hd13)rapalayi almayi ihmal etmedim.Liman cikisi yine o sahte, iki ispendek tekneye atti.Bir sey anlamis degilim,sadece ispendek mi tutuyor,orada levrek mi yok?

Hava bulutlu ve acaip bir sakindi.Ne olur-ne olmaz diye sirtiye yakin meradan basladim.Kahvemi yaptim,sirtileri denize saldim,bir sinek ayagima kondu..kovaladim..tekrar elime kondu

Diger merada sirtileri suya attim...yine sinek orada

Her sinegi vurmaya gidisimde bir balik tutuluyordu.Karar verdim bu sinegi vurmiyacagim dedim.Aksam uzerine kadar 4 sinagrit palazi(boylari fena degil- ufak olan denize iade edildi)1 melanur,iki ispendek almistim...sirti bitmis..sinek ve ben limanin yolunu tutmustuk

FOTOLAR:
FOTO1:Havada tehlikeli bir sakinlik
FOTO2:2Ispendek ,1 melanur
FOTO3:Yavru sinagrit rapalada
FOO4:Yavru denize iade
FOTO5:Yavru kaciyor
FOTO6:Yazili hanos(PERKA)
FOTO7:Sinagrit gozden tutuluk
FOTO8:Iste o sinek
FOTO9:Baliklar
FOTO10:Yarin aksam dolunay,baliga cikacaklara duyurulur
Sizlerede bundan daha iyi avlar dilegimle