Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinek ile beraber sirti
Buda ne oluyor simdi demeyinSiyirdim,konu icinde acikliyorumSeerf

Bu gun saat 17:00de limandaydim...Gelirken malzemeciden gecip,River2Sea(TARGET hd13)rapalayi almayi ihmal etmedim.Liman cikisi yine o sahte, iki ispendek tekneye atti.Bir sey anlamis degilim,sadece ispendek mi tutuyor,orada levrek mi yok?Baby
Hava bulutlu ve acaip bir sakindi.Ne olur-ne olmaz diye sirtiye yakin meradan basladim.Kahvemi yaptim,sirtileri denize saldim,bir sinek ayagima kondu..kovaladim..tekrar elime konduSiyirdim. Ayagimdan terligi cikarttim tam vuracaktim,sirti tahtasini biri tepisti...bir melanur.Yine sirtiye devam,yine sinek orada,yine tam terlik ile vuracaktim...diger sirtide ufak sinagrit yavrusu..incitmeden denize iade edildi.Hava hafif poyraza donusunce 4 mil uzaktaki diger meraya gittim.(tekne ruzgara karsi 21 mil ile gidiyordu,sinegin acik tekneden kacmasi lazimSiyirdim)
Diger merada sirtileri suya attim...yine sinek oradaHadiordanBu sefer kahveme konuyorSiyirdimAldim terligi tam vuracagim,sirti tahtasi havada..bir sinagrit..Hi
Her sinegi vurmaya gidisimde bir balik tutuluyordu.Karar verdim bu sinegi vurmiyacagim dedim.Aksam uzerine kadar 4 sinagrit palazi(boylari fena degil- ufak olan denize iade edildi)1 melanur,iki ispendek almistim...sirti bitmis..sinek ve ben limanin yolunu tutmustukHappy

FOTOLAR:
FOTO1:Havada tehlikeli bir sakinlik
FOTO2:2Ispendek ,1 melanur
FOTO3:Yavru sinagrit rapalada
FOO4:Yavru denize iade
FOTO5:Yavru kaciyor
FOTO6:Yazili hanos(PERKA)
FOTO7:Sinagrit gozden tutuluk
FOTO8:Iste o sinek
FOTO9:Baliklar
FOTO10:Yarin aksam dolunay,baliga cikacaklara duyurulur

Sizlerede bundan daha iyi avlar dilegimleSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tebrikler..bereketli bir av olmuş..
Bul
abi müthiş ve bir o kadar da garip bir av geçirmişsinHappy.Ama emeğinin karşılığını almışsın.
Eline sağlık
AlkisAlkis
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
eldapan yazdı:tebrikler..bereketli bir av olmuş..

cesuryürek77 yazdı:abi müthiş ve br okadar da garip bir geçirmişsinHappy.Ama emeğinin karşılığını almışsın.
Eline sağlık
AlkisAlkis
tesekkurler Muhammed...evet acaip bir av gunuydu...
sizlerede rastgele
Bul
faruk kaptan sinegi öldürmedigin iyi olmuş baksana her denemende bereket yagmış maşşalah demekki bir kaç tane olsa balık bolluğu olacakmış,her şeyde hayır vardır,bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:faruk kaptan sinegi öldürmedigin iyi olmuş baksana her denemende bereket yagmış maşşalah demekki bir kaç tane olsa balık bolluğu olacakmış,her şeyde hayır vardır,bereketli ve afiyet olsun.
iste Ahmet abi sorun burada ya...oldurmeye kalktigim da .bu baliklar geldi..ozellikle ilk 3 tanesi...
simdi acaba diyorum oldurseydim..TROFE gelirmiydiSiyirdim
tesekkurler sizlerede rastgele
Bul
Tebrikler Faruk Bey. Çeşit yine çok herzamanki gibi. Sinek galiba yorulmuş ve kendini tekneye atmış.Gulumse
Hani balıklarıda bir garip, kendi boyundaki sahteye atlıyor nerdeyse..
Rastgele.
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Faruk Bey. Çeşit yine çok herzamanki gibi. Sinek galiba yorulmuş ve kendini tekneye atmış.Gulumse
Hani balıklarıda bir garip, kendi boyundaki sahteye atlıyor nerdeyse..
Rastgele.
tesekkurler Birol..

bilmiyorum bir dahaki avda sinek orada olacak mi?Siyirdim
hani baliklarina gelince,bazilari cikiyor inan rapaladan ufak..hatta bir konuma fotosunu da koymustum<<cesaretli hanos>>diye
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Faruk,bu sinek balığın geleceğini mi,yoksa tokatın geleceğinimi biliyoSiyirdimsinekle beraber iyi çalışmışsınBobobereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu sinek balığın geleceğini mi,yoksa tokatın geleceğinimi biliyoSiyirdimsinekle beraber iyi çalışmışsınBobobereketli afiyet olsunSeerf
HappyHappyHappy
abi daha evvelde yazdim...
oldurmeye kalktigimda o baliklar geldi...
eger oldurseydim trofe gelirmiydiSiyirdim
tesekkur ederimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,994 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,734 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,348 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,028 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,914 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,461 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,753 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,744 19-04-2011, 07:55