Yorumları: 473
Konuları: 15
merhaba arkadaşlar..şimdi çok önemli bir konuya değinmek istiyorum.ilk bakışta önemsiz gibi görünse de bu konu hem insan hayatını tehlikeye atıyor,hem de deniz canlılarını yok ediyor..bir çeşit toplu katliam..Konunun ana temasına gelince tek bir kelime herşeyi anlatmaya yetiyor..evet, sizlerin de anlayacağı gibi beni huzursuz eden şey,dinamitle yapılan balık avı..balık avı demek bile istemiyorum..çünkü bu av değil,katliam..gerçekten içler acısı bir durum..hatayın güneybatısında bulunan bir yazlık kasabasında yaşayan insanların %30 unun ya kolu yok,ya bacağı..bunun tek sebebi dinamitle toplu şekilde öldürülen balıklar..Hal böyle iken,hala aynı zihniyette bulunmaları beni şaşırtıyor..dinamitle yapılan bu tür girişimler yasak olduğu kadar,tehlikeli..bu konuda duyarlı olmanızı bekliyorum..yoksa tutacak balık kalmayacak denizde..saygılarımla..rastgele..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
elda gerçekten dinamitle av yapan varmı hala daha,gerçekten inanılmaz.
LeVrEkCi yazdı:elda gerçekten dinamitle av yapan varmı hala daha,gerçekten inanılmaz.
tabi var..hem yasak,hem çok tehlikeli...maalesef var...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kolluk kuvvetleri el atması lazım çok saçma bu zamanda nasıl olur gerçekten inanılmaz.
Yorumları: 574
Konuları: 9
yha insan kolunu bacağının kaybediyo,Ama hala bu avı yapıyo.

Pardon av da olmuyo bu.Av demeye bin şahit gerek!!!!!
İnsan kendini düşünmezmi yha.Ne biçim bir zihniyettir bu..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
sahil güvenlik gerekenleri yapıyor, bu çok etkili olmuyor maalesef..sanırım ilkinde para cezası,en sonunda tekneye el konuluyor..
o kasabanın sakinlerinin maddi yetersizlikleri var,buna eğitimsizlik eklenince bu durum kaçınılmaz oluyor muhammed
düşünün tek bir dinamit attıkları zaman sürü şeklinde balık ölüyor..çok yazık..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
eldapan yazdı:düşünün tek bir dinamit attıkları zaman sürü şeklinde balık ölüyor..çok yazık..
yiyemeyeceği balıklarla beraber yavru balıklarınında topluca ölümüne neden oluyorlar.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:yiyemeyeceği balıklarla beraber yavru balıklarınında topluca ölümüne neden oluyorlar.
evet abi yaa..gerçekten çok üzülüyorum bu duruma..