Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
önemli LEVREK duyurusu
arkadaşlar senelerdir takip ettigim kadarıyla eylül sonundan aralık başına kadar levrek avı çok oluyor geçen sene hatırlarsanız bayramdan önce ve sonra olmak üzere aşagı yukarı 2 ay her hafta sonu levrek tutup siteye resimlerini göndermiştim bu senede heryerden levrek haberleri alıyorum benim o tarafta hergün levrek tutanlar var babam bu sabah levrekleri resmen istavrit tutar gibi tutmuş hemde güzel balıklar tutmuş ayrıca kumburgazdanda levrek haberi aldım demekki bu zamnı degerlendirmek lazım hele hele lüfer az olduguna göre tam levrek kovalama zamanı bu zamanda sürüler halinde gezerler ve tutması çok kolaydır yemlenmeye kıyılara kadar inerlerözellikle marmaradaki arkadaşlar ufak istavrite bile gelmeye başlamış koca koca levrekler.son zamanlarda tuttugum levrek lüferlerin çok güzel bir albümünü hazırlıyorum sezon sonund toplu olarak paylaşacagım sizlerle şimdilik denizden topluyorum ve resimliyorum sadece .ayrıca havaların sogumasıyla yani 15 ekimden sonra çinekop sarıkanat akınları başlayacak çapariyle avlanabilecegiz inşallah.
tüm amatör balıkçı dostlarımıza duyurulur.
şimdiden herkese rastgele kolay gele
Bul
senin için bereketli olsun nihat bizde daha yok takım taklavat hazır bekliyoz.
Bul
bilgiler için teşekkürler işallah o levreklerele karşılaşırız
Bul
yalova tatar yazdı:senin için bereketli olsun nihat bizde daha yok takım taklavat hazır bekliyoz.

takım kolay abi kancyı canlı yeme tak gezdir levrek oltası ve tutması kolaydır marifeti tekneye almaktadır bir kepçen olsun yeter tekne olmayan arkadaşlarda asansör sistemiyle kıyıdan balık tutabilirler yalovada levrek var daha önce resimler geldi kesin tutarsın orada bak dene abi sende levrekçi olacaksın 1 levrek tut yeter
Bul
nihat bilgi için teşekkürler kısmetse bu hafta bizim oralarda deniyeceğim bakalım ne olacak rastgele
Bul
eşref abi kesin degerlendir şu anda orada müthiş levrek tutuluyor bilgin olsun hemde heryerde kaçırma fırsatı ben gelmek için çok ugraştım ama geliyim dedim bugün 5 te işten çıkıyorum 6 da oradayım gece 12 ye kadar av yapıp sabah da erkenden dönmeyi düşündüm de 1 oruç zor oluyor 2 maç var o maç kaçmaz 3 hafta sonu zaten kısmetse bi aksilik olmassa gelecegim ama sen degerlendir bak bize dogru yavaş yavaş sırtı çeke çeke kayalara yakın gel her yer eşkina ve levrek yeridir sagdan soldan 2 kamış aç silikon bagla kurşunsuz su üstünden gelsin 1 tanede elde rapala tut levrek ispendek lüfer herşey alırsın.bizim oralara kadar gelirsen istavritle tutuyormuş babam şu anda istavrite geldigine göre bollugu sen düşün rastgele sanada iyi haberleri bekliyoruz
Bul
bugün öyle haberler geldiki inanamadım 85 cm lik levrekler 90 cm lik levrekler babam komşular arkadaşımın birtanesi herkes levrek tutmuş bu demektirki levrek gerçekten çok bol arkadaşlar hatırlatmak için konuyu tekrar açtım
Bul
Karaköy balık pazarında ilgimi çekti bayağı çok ispendek vardı
Bul
Harun yazdı:Karaköy balık pazarında ilgimi çekti bayağı çok ispendek vardı

ispendek levrek heryerde çok bol harun sarıyerde tezgahlardada ispendek levrek var birde istinye park açıldı ya orada bir levrek gördüm sanırım 10 kg üzeriydi makinem yoktu resimleyemedim ama süperdi baba bişeydi.
Bul
Nihat yeter be kardeşim,
şimdi işi bırakıp balığa kaçacağım ama
insanın da bir çalışma zevki var,
çalışma zevki kalmadı be kardeşim
gelde çalış,

şu anda balıkta olmak vardı anasını satayım Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir levrek avladi hayati değişti YaKaMoZ 22 3,221 27-05-2012, 16:11
Son Yorum: ALTAYLI