Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sirti yok,olta var
23/9/2009 ..carsamba..Imaret limani
Saat 17:30..Adnan ile limandan ciktigimiz andan itibaren sirtileri suya saldik.Adnan sahte 9cmlik,ben su bu gun dukkanda hazirladigim zargana sistemini.1 saat sirti yaptik,tik yokSnifsinf.Lufer merasina geldigimizde,bende 12 cm`lik sahte balicik saldim.Yarim saat daha dolastik ,netice ayni,tek vurus almadikSnifsinf.
Saat 19:00..oltalarimizi cikardik.Yemliye basladik. Litrinler,ispariler derken,Adnan ilk mirmiri cekti.Havanin kararmasiyla,mirmir meramiza demir attik.Balik devamli vuruyorduOhyandan.Geleln baliklar,mirmir,ispari,ligdakiler.
Saat 22:00 ...200 adet canli mamunumuz artik bitmisti,bizde limanin yolunu tuttuk.Gece biraz soguktu....galiba biraz usudukSiyirdim

Anlamadigim bir sey...su dukkanda hazirladigim zargana sirtisi.....benmi beceremedimSnifsinf...denizde zargana mi rastlamadiBaby.

bundan iyi avlar sizlere nasip olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Anlaşılan bugünlerde sırtıdan hayır yok,yemlide yine mırmırlar,lidakiler nefis görünüyorlar.Bereketli afiyet olsun Faruk,Adnan ikilisineAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Anlaşılan bugünlerde sırtıdan hayır yok,yemlide yine mırmırlar,lidakiler nefis görünüyorlar.Bereketli afiyet olsun Faruk,Adnan ikilisineAlkisSeerf
tesekkurler Orhan abi...
aynen dedigin gibi..2 saate yakin sirti dolastik,birak baligi tek vurus almadik...fakat oltada karisik olarak balik var...
yarin sanada rastgele(yanlis okumadiysam yarin baliga cikacaksin galiba)
Bul
Harika iş çıkarmışsınız abicim tebrikler, yağışlar ve havalar bu aralar biraz zorluyor aman dikkat. Gerçi pek yağmur bulutu gözükmüyor ama yavaş yavaş balkan soğuku, tedbirli davranmak iyidir. Afiyet olsun. Rastgele.
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Orhan abi...
aynen dedigin gibi..2 saate yakin sirti dolastik,birak baligi tek vurus almadik...fakat oltada karisik olarak balik var...
yarin sanada rastgele(yanlis okumadiysam yarin baliga cikacaksin galiba)

İnşallah,bir aksilik çıkmassa Küçükbahceye gideceğim.Bu arada yazmamışım havalar soğumaya başladı oltayı çekerken balığı kancadan alırken ıslanmamaya dikkat etmeliyizAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
murki yazdı:Harika iş çıkarmışsınız abicim tebrikler, yağışlar ve havalar bu aralar biraz zorluyor aman dikkat. Gerçi pek yağmur bulutu gözükmüyor ama yavaş yavaş balkan soğuku, tedbirli davranmak iyidir. Afiyet olsun. Rastgele.
tesekkurler Murataydin...biz giyim yonunden onlemimizi almistik fakat,mevsime gore bu aksam biraz fazla soguktu sanirim...
cok sagol..sizlerede ratsgele
Bul
orhanekmekci yazdı:İnşallah,bir aksilik çıkmassa Küçükbahceye gideceğim.Bu arada yazmamışım havalar soğumaya başladı oltayı çekerken balığı kancadan alırken ıslanmamaya dikkat etmeliyizAlkisSeerf
hayirli yolculuklar bol sanslar..kalamarlarida unutma..ozledik
Bul
Albatros-gr yazdı:hayirli yolculuklar bol sanslar..kalamarlarida unutma..ozledik

Benim gözüm ise mercanlardaHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Benim gözüm ise mercanlardaHappy
tmm abi,sen nasil istersen oyle olsun....
mercanin tutmasida -yemeside cok zevkliSeerf
rastgele
Bul
her şey bir tarafa sizin mırmırlara hastayım
bayılıyorum
hem bolluğuna hem boylarına
oltayı paralayacak gibi geliyorlardır herhalde
çok zevkli olmalı
bereketli ve afiyet olsun farukcum.
ister sırtı ister olta ne olursa olsun balık mutlaka var
helal olsunAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,883 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,697 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,322 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,992 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,827 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,401 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,718 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,655 19-04-2011, 07:55