22-10-2009, 00:35
21/10/2009...saat 16:00..Imaret limani.Adnan ile yemli oltaya baslamadan,biraz lufer sirtisi yaptik tik yok.
Saat 17:00..mercan meramiza capamizi attik.Daha ilk oltalar suya dusmustu ki,mercanlar tekneye gelmeye basladi.Vay dedik bu ne?Ilk yarim saatte 8-10 mercan almistik.Bu arada isparilerde show yapiyordu
.Cok ispari,oltalarin avlanmasina meydan birakmiyorlardi.
Saat 18:15..biz aksam suyunda daha guzel balik beklerken,ilginc bir sekilde mercanin vurmasi kesti
.Saat 19:15 e kadar daha bir-kac balik aldik...bu kadar yeter dedik ,limanin yolunu tuttuk.
Son saatte baliklarin fotosunu cekmek icin teknenin on tarafina kovayi bosalttim.Bir an ,bunlarin hepsi tek bir balik olabilirdi dedim
..ve hepsinden bir trofe balik yaptim..son foto
Baliklar:14 mercan,15 ispari,1 istavrit,1 ahtapot.
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile

Saat 17:00..mercan meramiza capamizi attik.Daha ilk oltalar suya dusmustu ki,mercanlar tekneye gelmeye basladi.Vay dedik bu ne?Ilk yarim saatte 8-10 mercan almistik.Bu arada isparilerde show yapiyordu

Saat 18:15..biz aksam suyunda daha guzel balik beklerken,ilginc bir sekilde mercanin vurmasi kesti

Son saatte baliklarin fotosunu cekmek icin teknenin on tarafina kovayi bosalttim.Bir an ,bunlarin hepsi tek bir balik olabilirdi dedim

Baliklar:14 mercan,15 ispari,1 istavrit,1 ahtapot.
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile