30-10-2009, 17:54
Çarşamba ( 28-10-2009 ) günü Yunanistanda milli bayram nedeniyle resmi tatil olduğu için sabah saat 9,30 İmaretteki yemciden ( Cadiko ) sipariş ettiğim mamunları alıp hemen denize açıldım
Biraz kuvvetlice poyraz esiyordu , Sirti için bir tane sahte balıcık 9 cm lik ve bir tanede beyaz silikon raglou 8cm lik saldım ilk önce levrek merasını dolaştım , sonra lüfer merasını dolaştım malesef TIK YOK
o anda bizim Faruklan ( Albatros gr ) telefonda görüştük hadi dedi gel mercan başladı , hemen rotayı mercan merasına doğru çevirdim , oraya varınca bizim Greek Teamın elemanları orada mercanlara satır çekiyorlardı , ilk önce selemlaştık sonra Fotolar çekildi ondan sonra demirledim , evet ilk balık güzel bir mercandı
eh ondan sonra kısa aralıklarlan arkası geldi fakat bir ara kesildi ,ilk önce Faruk kaçtı , hava kararırken Hakan ve Serkan kaçtı ben daha bir saat kadar orada durdum fakat artık merada balık vurmuyordu ,demiri toplayıp çektim limanın yolunu
Çok güzel bir balıkçılık yaptım ,hem karşılıklı muhabbet oluyordu hemde iyi mercanlar tutuyorduk
Yem= Taze ve canlı mamun
Oltalar klasik üçlü mercan takımı iğneler No 3 ve 4 nikel çapraz
Herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim
Biraz kuvvetlice poyraz esiyordu , Sirti için bir tane sahte balıcık 9 cm lik ve bir tanede beyaz silikon raglou 8cm lik saldım ilk önce levrek merasını dolaştım , sonra lüfer merasını dolaştım malesef TIK YOK

Çok güzel bir balıkçılık yaptım ,hem karşılıklı muhabbet oluyordu hemde iyi mercanlar tutuyorduk
Yem= Taze ve canlı mamun
Oltalar klasik üçlü mercan takımı iğneler No 3 ve 4 nikel çapraz
Herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim