Emeklerinize sağlık , bu gaz olayına arasıra bende geliyorum
balık az da olsa hem güzel bir deniz havası alıp, hemde güzel bir muhabbete eşlik etmişseniz sizden iyisi olmasa gerek, tebrikler...
heyt arslanım
tam kadro
herkese selam saygı
balıklar güzel ama şanınıza göre az geldi bana
bundan sonra bollarına inşallah
tebrikler selamlar
harikasınız
afiyet olsun
Tahsin..gaz olayina hep geliyoruz..
hatta ne sekilde,bazel baligin bir yerde kesin bildigimiz halde,bir seyler duymussak baska meraya gidiyoruz..
sen baligini almissin..afiyet olsun
ilk iki fotoyu cevirsen,fotolari guzel gormek icin ekrani cevirmek zorunda kalmiyalim
bir dahakine daha bollarina ve buyuklerine insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Sevgili Tahsin abim,
Tüm ekibe tebrikler...
Gene bekleneni bulamamışsınız belki ama tavalıkları da almışsın. İnşallah daha bereketlileri olur. Afiyet olsun.
Keyifli avlarının devamı dileklerimle, rastgele...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bu sabah bende erken kalktım baktım hava soğuk sabah suyuna çıkmaktan vazgeçtimher ne kadar önlemini alıyorsanızda işiniz zor kolaylıklar diliyorumbalıklar umarım soğuğu unuturmuşdurdaha büyüklerine inşallah.bereketli afiyet olsun
uzman42 yazdı:Emeklerinize sağlık , bu gaz olayına arasıra bende geliyorum
balık az da olsa hem güzel bir deniz havası alıp, hemde güzel bir muhabbete eşlik etmişseniz sizden iyisi olmasa gerek, tebrikler...
balık az ama deniz havası hoş değildi.çok serin bir geceydi.
yycolak yazdı:heyt arslanım
tam kadro
herkese selam saygı
balıklar güzel ama şanınıza göre az geldi bana
bundan sonra bollarına inşallah
tebrikler selamlar
harikasınız
afiyet olsun
sağol yalçın abi.bu ara iri levrek bulamıyoruz.
Albatros-gr yazdı:Tahsin..gaz olayina hep geliyoruz..
hatta ne sekilde,bazel baligin bir yerde kesin bildigimiz halde,bir seyler duymussak baska meraya gidiyoruz..
sen baligini almissin..afiyet olsun
ilk iki fotoyu cevirsen,fotolari guzel gormek icin ekrani cevirmek zorunda kalmiyalim
bir dahakine daha bollarina ve buyuklerine insallah
rastgele
gaz olayı, umut demektir.hayaller kurarak o gazın üzerine gidiyon,ha oldu ha olucak şimdi basıcak,asıl balık şimdi başlıyacak,derken olmadı sabah suyuna umut bağlıyacan.şu gaz a gelerek sabahı sıyırıyoz.umutlar başka bir ava kalıyor.
faruk abi ilk 2 fotoyu çevirmesini bilsem MODERATÖRLER ne iş yapıcak.onlara kim sağol kardeş eline sağlık diyecek.