Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tahsin Mersin04032010
evvelsi gün mod.bahadır beyle anlaşıp ertesi gün balığa gitmeye karar verdik.
dün gece yem olarak hamsi ve sardalyayı ayarlayan bahadır la buluşup küçük bir iştişareden sonra kuzeydeki karayelden kaçmak için güneydeki günbatı rüzgarını tercih ettik.(k.ege ve g.egede 5-7 kuvvetinde fırtınamsı rüzgar).
23:00 da hareket edip ilk avlak yerine vardık,burada rüzgarı arkamızdan alıp avlanıcaz,şartlar zor ise 2. meraya geçicez.
gece 01:30 da ilk merayı terk etmek zorunda kaldık zira dalga kıranın kırdığı dalgaların bizi ıslatması ve av yerinin hareketsizliği çabuk karar vermemizi sağladı.
çok büyük tesadüf;bu 3.defadır ilk balığım gene mırmır oluyor.bu mırmırı
5-6 kg lik trofe için canlı bırakma yapıyorum.
bulunduğumuz yer hava olarak mükemmel ama balık tutamıyoruz.ufak balıkların yemimizi bozmasına aldırış etmeden devam ediyoruz.derken işaretin kıpırdamasıyla misinayı elime aldım balığın yemi bana sürmesiyle tasmaladım ve ilk levreği aldık.15-20 dk. sonra 2.yi aldık.
bir müddet sonra 2. mımırı tasmaladım,başladım çekmeye mırmır sağa yay çizerek bahadır önünden benim onu sudan kesme noktasına gelmek üzereyken kaçtı.üzülmek yok.ağlamak yok.iyi niyetlerle şimdi gene yakalarız siyerek attık ağzına oda gitti takıldı boğazına,başladık kaçan balığın yerine çekmeye .evet bu gelende kaçan mırmır ın aynısı.
zor bir av gününüde 4 balıkla kapattık.trofe umutlarımızıysa ilerki haftalara bıraktık.
bu avımızıda tamamlayıp dönüş yolculuğuna başladık.
bu avda bana eşlik eden sevgili arkadaşım bahadır a teşekkür ederim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kış günü ısındık sayenizde tahsin abi,
sen anlattın ben yaşadım sanki,bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:kış günü ısındık sayenizde tahsin abi,
sen anlattın ben yaşadım sanki,bereketli olsun rastgele Alkis
teşekkürler Nihat sağolasın.sizin gibi değerli arkadaşların yorumlarıylada bizler hep bir sonraki avımızı düşünüyoruz.bir sonraki avımıza ısınıyoruz.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin abi kaçanlara rağmen güzel av yapmışsınız,yem olarak hamsi sardalya kullandınız,takım hakkındada bilgi verebilirmisiniz acaba.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tahsin ve bahadır ikilisine teşekkürler elinize sağlık mırmır güzelmiş afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
tahsin sana ve bahadıra teşekkürler Alkis daha güzel trofeler sizlerin olsunSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tahsinmersin yazdı:teşekkürler Nihat sağolasın.sizin gibi değerli arkadaşların yorumlarıylada bizler hep bir sonraki avımızı düşünüyoruz.bir sonraki avımıza ısınıyoruz.

abi elinize sağlıkSmile dediğiniz gibi ;bizim her avımız bir sonrakinin antrenmanıdır Smile (yada avuntumuz muydu yaw Smile)
Bul
Bereketli olsun tahsin kısmetiniz güzelmiş.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bahadır,İsmail ekürisineAlkisAlkisAlkismaşallahınız var.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tahsin ve Bahadır. Size daha önce de söyledim yine tekrarlıyorum siz muhteşem ikili oldunuz. Bahadır'da ustalıkta eksik kalmıyor maşallah. Levrek ve Mırmır onlara yapılmaz dırdır. AfiyetleSeerf ve bereketle. Gerekeni yaptığınızdan şüphe etmeyelim değilmiSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,778 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,241 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,787 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy
  tahsin 22.04.10 tahsinmersin 48 5,323 24-05-2010, 13:35
Son Yorum: kayit
  tahsin den 4/4 lük levrek tahsinmersin 63 7,575 13-04-2010, 21:02