bir arkadaşımla bugün istavrit için karaköy'e geçmeye karar vermiştik sabah 06'da arkadaşımla buluştuk sağanak yağmur vardı bir süre arabada ne yapacağımıza karar vermeye çalıştık yağış biraz azalınca aracı kadıköyde bırakıp vapur ile karaköy'e geçtik saat 08:30 oltalarımız sudaydı yağmur çok yağıyordu oltaları bırakıp saçak altlarında çok ıslanmamaya çalıştık saat 10'a doğru yağmur durdu hava açtı o sırada ozan çıkageldi saat 14'e kadar birlikte avlandık,muhabbet ettik ben eşimle bana yetecek kadarını alabildim ozan kendi yaptığı çaparilerle ustalığını konuşturdu biz kadıköy'e dönerken ozanda eminönü köprüsünde levrek alınıyor dedikodusunu yerinde araştırmak için oraya doğru geçti.
Afiyet olsun , balıkların maşallahı var bayağı iriler , raporlar yavaş yavaş gelmeye başladı emeklerinize sağlık , bakalım bizim ilk rapor ne zaman gelecek...
İstavritler güzel gerçekten,bereketli olsun..
Köprüde levrek alındığı haberlerine gelince geçen hafta fırsat buldukça oraları kolaçan ettim,birkaç livarda ispendek vardı ama levrek göremedim.Belki gece veya sabahın ilk saatlerinde almışlardır..