Bu gün (23-4-2010) öğleden sonra saat 17,00 civarı İmaret limanından sandalı alıp hemen sirtiye başladım , İlk önce levrek için dolandım bir tane silikon raglou 14cm ve bir tanede sahte balıcık 9cm lik saldım , levrek merasında tık yoktu , sonra hemen istavrit ve melanur merasına gittim orada bir tane silikon raglou 6,5 luk ve birde sahte balıcık 7cm lik saldım ,aradan beş dakika geçmedi sahtede bir istavrit tutuldu hemen arkasından silikonda da bir istavrit tutuldu ve arkası geldi ,
Gün batmasından evvel karagöz merasında birazda yemli denemesi yaptım , yanıma buzlu mamun almıştım , orada da beş dakika geçmeden ilk karagözü sandala aldım Bu gün çok güzel zevkli balıkçılık yaptım ,herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim
gozun aydin aretlik,yemli balik vermeye baslamis...
ben bu gun yanima yem almadim....
fakat artik sirti+olta denklemi kurmak en uygunu herhalde
afiyet olsun
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Tebrikler Ahmet,ben bugün hava yatık görünce sırtıdan vazgeçip yemliye takıldım yemlide verimsizdi.Yatık havaya nazaran hem sırtıda hemde yemlide keyifli av yapmışsın maşallah,devamına inşallah.Afiyet olsun
Albatros-gr yazdı:gozun aydin aretlik,yemli balik vermeye baslamis...
ben bu gun yanima yem almadim....
fakat artik sirti+olta denklemi kurmak en uygunu herhalde
afiyet olsun
rastgele
ustam61 yazdı:tebrikler Ahmet bey.bereketli ve güzel bir av olmuş.zevki de bir başka oluyor eve balıkla gelince.Afiyet olsun.
Teşekkürler Hayrettin bey, rastgele
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Ahmet,ben bugün hava yatık görünce sırtıdan vazgeçip yemliye takıldım yemlide verimsizdi.Yatık havaya nazaran hem sırtıda hemde yemlide keyifli av yapmışsın maşallah,devamına inşallah.Afiyet olsun
Teşekkürler kaptanım , evet belli olmuyor bazen yatık havada da güzel ve verimli sirti oluyor, rastgele
Ahmet abi tebrikler, nevale çıkmış , deniz çarşaf gibi ,balıkçılık açısından nasıl bilemem ama görüntü bakımından güzel... afiyet olsun, daha bollarına rastgele
tebrikler ahmet abi verimli av olmuş tavalıklar çıkmış afiyet olsun.
şu istavritler kokal dediğimiz istavritmi birde çapari çalışırmı acaba çalışırsa üçer beşer ne güzel olur devamı daha bereketli olur inşallah rastgele.