dün gece misafirim vardı o nedenle gece geç saatte yattım dolayısıylada sabah erken kalkamadım ama aklım balıkta olanlarda kaldı,
sabah kıyıya gelen komşumuz 3 levreği kaldırınca benim içim gitti içim.
hemen apar topar balığa çıktık benim elimde yozuri cristal minnow sarı tutuncu f serisi 9 cm lik rapala komşumda kırmızı gri parlak yozuri rapala 2. turda levreği aldım sonra 1 tur daha atıp dalga ve rüzgardan dolayı kuytu biryere çapa atıp dalmaya karar verdik,
irice bir karagöz arkasını dönmüş giderken birden sağa dogru dönmesiyle tetiği çektim balıgı vurdum balık birkaç tur döndü ama kelebegi geçmedi heraldeki kaçtı gitti..
bu akşam istavritten sonra 2 tur daha atmayı planlıyorum ama asıl sabah erkenden merayı yklamaya karar verdik,
3 levrek tutan komşum 2 tanede kepçe olmadıgı için kaçırmış o nedenle sabah inşallah meradayız.
balık büyük değil ama ilk balıgım oldugu için zevkliydi,
herkese daha iyi avlar rastgelsin inşallah.
av yeri:tekirdağ.
rapala:yozuri cristal minnow f serisi sarı turuncu 9 cm.
misina:30 numara fluro carbon
herkese rastgele.
sabah kıyıya gelen komşumuz 3 levreği kaldırınca benim içim gitti içim.
hemen apar topar balığa çıktık benim elimde yozuri cristal minnow sarı tutuncu f serisi 9 cm lik rapala komşumda kırmızı gri parlak yozuri rapala 2. turda levreği aldım sonra 1 tur daha atıp dalga ve rüzgardan dolayı kuytu biryere çapa atıp dalmaya karar verdik,
irice bir karagöz arkasını dönmüş giderken birden sağa dogru dönmesiyle tetiği çektim balıgı vurdum balık birkaç tur döndü ama kelebegi geçmedi heraldeki kaçtı gitti..
bu akşam istavritten sonra 2 tur daha atmayı planlıyorum ama asıl sabah erkenden merayı yklamaya karar verdik,
3 levrek tutan komşum 2 tanede kepçe olmadıgı için kaçırmış o nedenle sabah inşallah meradayız.
balık büyük değil ama ilk balıgım oldugu için zevkliydi,
herkese daha iyi avlar rastgelsin inşallah.
av yeri:tekirdağ.
rapala:yozuri cristal minnow f serisi sarı turuncu 9 cm.
misina:30 numara fluro carbon
herkese rastgele.