3 arkadaş perşembe akşamı cankurtarana gittik. amacımız kıyıdan lüfere şansımızı denemekti. Aşırı akıntıdan dolayı 200 gram bile kurşun attık fakat oltaları sabitleyemedik. akıntı oltalarımızı hep kıyıya getirdi. lüfer oltasına iskorpit gelince erdemle iskorpit yakalamaya karar verdik. güzel bir gün oldu bizim için. iskorpitleri dün çorba yaptım ve bir kısmını kuş başı doğrayıp tereyağında domatesle, biberle kızarttım. çok da güzel oldu.
kullanılan iğne : 2/0 bronz çapraz iğne (aceleye geldiğiinden tatlı su için olan iğne kutusunu almışım yanıma bizde yayın iğnesiyle yakaladık )
misina : 0.35
takım : tek iğneli
yem : istavrit
Bereketli olsun Ruşan,iskorpitte oldukca lezzetli balık burada gece ava takılırsam oltamı ziyaret ederava aynı ağırlıklamı devam ettiniz.Bereketli afiyet olsun
orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Ruşan,iskorpitte oldukca lezzetli balık burada gece ava takılırsam oltamı ziyaret ederava aynı ağırlıklamı devam ettiniz.Bereketli afiyet olsun
kurşunu 100 grama indirdik Orhan abi , zaten balık kıyıdaydı , ağır kursun da atsak kıyıya geldıgınden bısey degısmeyecektı. Teşekkürler
Ruşan arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız iskorpitin eti çok lezzetlidir bende çok severim arkadaşlarla eşkina tutmaya gittiğimizde bi oltada iskorpit için atarım aman dikenlerine dikkat edin .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=