21-11-2010, 20:26
Kurban Bayramı tatili için ailece Zonguldak'a gitmiştik.Havaların da güzel gitmesi bayram ziyaretimizi daha da keyifli hale getirdi tabi.O hırçın Karadeniz o kadar masum o kadar maviydi ki.Aklıma geldikçe fotoğraf çektim.Bir fırsatını bulup balığa kaçacaktım tabi ve 3 gün üst üste kayalıklarda balığa gittim. Hedefim çinekop veya lüferdi ama bulamadım. Sabah 5 ile 7 arasında birkaç parça alanlar olmuş.Ben akşam üstü gidebildiğim için sanırım şansımı baştan kaybediyordum.İşin tuhafı yörenin balıkçıları da vardı benle beraber lüfer arayan.En son cuma günü yine denemelere devam ederken vazgeçip istavrit çaparisi taktım hava da kararmaya başlamıştı.Keşke daha önce istavrite atsaydım dedim kendi kendime.Üçer dörder bazen tek almaya başladım hava kararınca da evin yolunu tuttum.1 kilo bile olmadı ama zevkimi almış oldum acayip keyiflenmiştim vallahi..
Balığa öylesine dalmışım ki sol tarafımdaki batan güneşin muhteşem görüntüsünü kaçırıyordum az daha.Orada yeni tanıştığım bir arkadaştan rica edip yer değiştirdik ve benim cep tel. ile fotomu çekiverdi alelacele.Öyle ki daha kamışı bile doğru dürüst elime almamışım
Sonra da hemen toplandım.
Şimdi de unutmadan raporu yazayım dedim.Daha evimize geleli bir kaç saat oldu.Yol yorgunluğu malum.Hem çayımı yudumluyor hem de resimleri eklemeye devam ediyorum.Selam ve sevgilerimle..
Manzaralardan ilki ontemmuz mahallesinden limanın görünüşüdür.
Diğer ikisi limanda sandallar ve hazırlık yapan balıkçılar.

Balığa öylesine dalmışım ki sol tarafımdaki batan güneşin muhteşem görüntüsünü kaçırıyordum az daha.Orada yeni tanıştığım bir arkadaştan rica edip yer değiştirdik ve benim cep tel. ile fotomu çekiverdi alelacele.Öyle ki daha kamışı bile doğru dürüst elime almamışım

Sonra da hemen toplandım.
Şimdi de unutmadan raporu yazayım dedim.Daha evimize geleli bir kaç saat oldu.Yol yorgunluğu malum.Hem çayımı yudumluyor hem de resimleri eklemeye devam ediyorum.Selam ve sevgilerimle..
Manzaralardan ilki ontemmuz mahallesinden limanın görünüşüdür.
Diğer ikisi limanda sandallar ve hazırlık yapan balıkçılar.