16-02-2011, 22:43
tahsinmersin12.02.2011
gönderen tahsinmersin » 16 Şub 2011 22:32
cuma akşamı balık avı için mod.bahadır sarıca aradı,tam isabetti.ekibe ramiz abi ve imamla(hilmi) beraber 4. oldu.gece 23 te bahadırla buluşup diğer arkadaşlarıda alıp avlağa yola çıktık.gece yarısından sonra
oltalar suya kavuştu.(sularda çok çekilmiş.)bahadır at-çek yaptı.bizlerde bırakma.
troldekiler gidince imamda oradan avlandı.oltaya gelenler mığri,iskorpit ve kaya balığı.hal böyle olunca imamın yanına gittim onunla beraber hiç çektik.
. bahadır ise 03te arabada sabah sırtısına yattı
.hafif olan rüzgar doğudan yavaş yavaş hızlanarak esmeye başladı .04 te imamda pes etti.04:30 da vuruş almaya başladım,misinadaki işaretim kıpırdayınca oltayı elime aldım.misina bana doğru boşlamaya başlayınca hızla boşluğu alıp tasmaladım.misina doldu.zaten bana doğru gelmekte olan balık hemen su üstü yaptı.ramiz abinin kepçeleme yardımını reddettim.dibime getirdiğim balığımı diğer elimle kepçeleyip aldım.balık 1.5 kg ma yakın.güzel tarafı yumurtayı dökmüş olması.sabah ezanına kadar sertleşen bu soğuk rüzgara direndik,başka hiç vuruş olmayınca paydosa karar verdik.at-çek için kalkmış olan bahadırsa hevesini başka ava saklamak zorunda kaldı.
daha iyi avlar sizlerin olsun.
takım:el oltası
misina:angel kıss
iğne:mustad 505/3
yem:hamsi
![[Resim: icon_post_target.gif]](http://www.balikaviteknikleri.com/styles/balikAviTeknikleri/imageset/icon_post_target.gif)
cuma akşamı balık avı için mod.bahadır sarıca aradı,tam isabetti.ekibe ramiz abi ve imamla(hilmi) beraber 4. oldu.gece 23 te bahadırla buluşup diğer arkadaşlarıda alıp avlağa yola çıktık.gece yarısından sonra
oltalar suya kavuştu.(sularda çok çekilmiş.)bahadır at-çek yaptı.bizlerde bırakma.
troldekiler gidince imamda oradan avlandı.oltaya gelenler mığri,iskorpit ve kaya balığı.hal böyle olunca imamın yanına gittim onunla beraber hiç çektik.

daha iyi avlar sizlerin olsun.
takım:el oltası
misina:angel kıss
iğne:mustad 505/3
yem:hamsi