20-06-2011, 21:59
pazar sabahı teknenin kaldıraçı suya atmak için tekirdağa gittik,kaldıraç suya indirildi teknede indirildi temizlik malzeme yerleştirme derken canım çıktı,yorgunluktan bitik halde hanımıda alıp açıldık,
izmarit için 2 midye çıkartmıştım midyelerle 6-7 izmarit 2 tekir tutup meraya geçtim oltayı indiriyorum balık atlıyor ama 2 kulaç çekiyorum olta boşalıyor,kanca kopsa neyse ama kancada üzerinde olunca deliriyorum,sonra kancalarda kopmaya başladı ve sonunda yarım menekşem gelince köpeklerle oynuyormuşum dedim..birkaç kanca daha bırakıp sonunda köpek balığını tekneye kadar getirdim resimleyip saldım.çaparide gümüş vardı tavalığı çıkartıp kıyıya döndüm.
kuzenler güzel boylarda eşkinalar vurdular onlarıda resimlemeyi unutmadım
tekne hazır artık zaman buldukça kaçmaya çalışacağım.
izmarit için 2 midye çıkartmıştım midyelerle 6-7 izmarit 2 tekir tutup meraya geçtim oltayı indiriyorum balık atlıyor ama 2 kulaç çekiyorum olta boşalıyor,kanca kopsa neyse ama kancada üzerinde olunca deliriyorum,sonra kancalarda kopmaya başladı ve sonunda yarım menekşem gelince köpeklerle oynuyormuşum dedim..birkaç kanca daha bırakıp sonunda köpek balığını tekneye kadar getirdim resimleyip saldım.çaparide gümüş vardı tavalığı çıkartıp kıyıya döndüm.
kuzenler güzel boylarda eşkinalar vurdular onlarıda resimlemeyi unutmadım

tekne hazır artık zaman buldukça kaçmaya çalışacağım.