Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ada izmariti 04.07.2011
dün sabah sedatla 06.30 da buluştuk..planda yine izmarit vardı..kurt çıkarıp avlağımıza gitmeden önce kadıköy rıhtımda kahvaltımızı yaptık..daha sonra avlağımıza vardık.bir baktık harun abide orada selamlaştıktan sonra balık durumuyla ilgili bazı konuşmalar geçti aramızda.daha sonra ani bir karar alarak bolca çıkardığımız yemlerle biraz daha ilerilere doğru gittik..önce kuzguncukta daracık bir alab vardır oradan erol abi tekir çıktığıunı söylemişti,orayı denedik.baktık akıntı fena idi,o bölgede 3 yer değiştirerek 2 saat falan zaman harcadık..harun abi çay demledi yanınada zeytin peynır domates doğradık ve boğaza karşı iyi bir tıkındık..sonra ortak bir kararla üskadara tekrar geri döndük....çünki orası sıcak geliyordu 2 gün önce oradan balık almıştım..gündüz balık yapmayacağını biliyorduk..akşamı bekleyecektik..o arada muhabbet ettik.bir sürü balıkçı arkadaş geldi bizleri syretti..harun abiyi hepsi tanıyor zaten..ve arada acayip sürpriz bir şey oldu..harun abinin birden tuvalete gideği tuttu..baya bir uzun kaldı.. o rada sedat onun oltasını çekti yemlerini tazeleyip bolca kalın kurtlardan takarak yakın mesafeye attı..yaklaşık 5 dk sonra sedatın oltayı sağ tarafında balık tutanlar çektiler..banada sesleniyorlar diğer oltada burda sar diye..harun abini oltada onların tam önüne kadar gitmiş..aldım oltayı elime güm güm bir vuruş baktım beni çeken biri yok..neyse orya doğru sararak gittim baktım bomboş hiç vuruş yok sonra boşluğu sardım hızlı hızlı aynı vuruş devam ediyor..balık su üstü yaptı ilk önce iri bir kefal zannettim,sonra levrek...aşşa yukarı 2 kiloluk bir balık belki daha fazla bir yan döndü aman alllahım oda ne koca bir somon ..şöyle bir sedatın yüzüne baktım kepçe istercesine ama nafile yoktu..balık şöyle bir kafa çevirdi ve 0.18 mm misinayı köstekten kopardı gitti..eyvahhh dedim içimizin yağları eridi balık gerçekten ufak değildi ve ihtişamlı bir şekilde kendini gösterdi ve oradakilerde bu olayı gördü akşama kadar muhabbeti oldu...gelene geçene anlattık onlarda başkalrına anlattı ,,olay karakola gidecekti nerdeyse..Happysonra sedatla ben 035le köstekli bol kurtlu tskımlarla denemeler yapsakta nafile...akşamı bekledik..yorgun çöktü ama beklemişken hava kararana kadr bekleyelim dedik..öğleden sonra sedata bir vuruş oldu vuruşu bende gördüm..mantarsız 020 misina yere yatırdı ve iğne bağlantısından koptu ..tahminim mırmırdı o bölge mırmır yapar..neyse akşam oldu beklenen vuruşlar gelmeye başladı..saat 21:00 gibi av sonlandı..biraz daha fazla aldık önceki günlere göre..akşamda üşenmeden yedim balıkları..bu balığın renlerine hastayım tadıda şahane..tulum çıkarıp,yumurta ve mısr ununa batırarak yağda izmarit pane yapıyorum..müthiş deneyin..saygılar rastgele.

takım:015mm küçük mantarlı tek köstek 120 cm
kurşun:100gr
yem:kaya kurdu
atış mesafesi:30-50mt arası dip..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
..................

Seerf
Bul
sonucta çok lezzetli bir balık..

Seerf
Bul
ozanım balığı almışsın, adeta mini orğ gibi olmuş harun sedat bir aradasınız ne güzel, paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Ozan kurşunlu dip oltası orada takılmıyormu merak ettim.Her ne kadar köstek mantarlı da olsa..
Start'tan finish'e kadar fotolar imrendirici..Bereketli olsun Ozan..Seerf
Bul
Ozan balıkçı dostlarla güzel bir av günü yaşamışsın
izmaritlerinde en lezzetli olduğu zaman
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Ekibede,balıklarada,balıkların pişirilişinede,sofrayada hayran oldum.Maşallahınız var.Tebrikler.Afiyetle.Seerf
Bul
bereketli olsun kardeşim sayende balık tutmayı öğreniyor işte oradakiler Gulumsesomona üzüldüm ama herzaman derim bizlerin kepçesiz gezmemesi lazım diye..çapariye kırlangıç geldiği çok olmuştur ve büyük kırlangıç suda yüzdürülerek tekneye kadar getirilir ama sudan kestiğin anda çırpınarak kopartır gider.yani kepçe şart.
harun baya kilo vermiş, herzamanki gibi ustalığını gösteriyordur oradakilere.pane balıklar harika görünüyor,bende büyük boylarda mezgit tuttum hemde 10 ar 10 ar çok zevkli oldu paneledim harika oldular.
afiyet olsun kardeşime rastgele Alkis
Bul
Tebrik ederim dostlar güzel balıkçılık yapmışsınız Harun abim maşallah güzel kilo vermişsin kendinize iyi bakın dostlar devamı daha bereketli olur inşallah saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Ozan..yine tavaliklari almissin..afiyet olsun..Seerf
Sedat ve Harun ile guzel muhabbet olmusAlkis

abi alem adamsin..detayli raorunu okurken..kacan balik..somon kisminda uzulmeye basladim...fakat devaminda oyle bir sey yazmissinki,,olay karakola gidecekti nerdeyse....sesle guldum..
neyse..
orayi boslamayin..birdahakine kepce ile alin arkadasi karaya..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,169 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,853 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  tahsinmersin 22.12.2011 tahsinmersin 35 5,552 28-12-2011, 23:15
Son Yorum: tahsinmersin
  30/11/2011 MaVrUşGiL BoSpHoRuS MaVrUşGiL 38 6,436 03-12-2011, 22:36
Son Yorum: bahriyeli
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,373 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,119 17-11-2011, 16:01
Son Yorum: Albatros-gr
  Rumeli Hisarı 11.11.2011 xfisher 24 3,820 13-11-2011, 00:37
Son Yorum: efese
  8.11.2011 Vaniköy güldürmedi de ağlatmadı da.. xfisher 27 4,577 12-11-2011, 21:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,451 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  19-10-2011 balık avı orhanekmekci 37 5,528 29-10-2011, 10:54
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: