Yorumları: 8
Konuları: 3
iyi günler ustalar, haftaya kumbağa gidicem limanın oralarda olta sallamayı düşünüyorum ama yem olarak ne atıcam hiç bilmiyorum çaparimi , yemmi (yemse hangi yem) , rapalamı kaşıkmı bilmiyorum haftaya kadar birileri yardımcı olur galiba
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serhat34 yazdı:iyi günler ustalar, haftaya kumbağa gidicem limanın oralarda olta sallamayı düşünüyorum ama yem olarak ne atıcam hiç bilmiyorum çaparimi , yemmi (yemse hangi yem) , rapalamı kaşıkmı bilmiyorum haftaya kadar birileri yardımcı olur galiba 
serhat bu aralar kefal ve mırmır var onlara çalışabilirsin,levrek pek yok.mırmır için 3 köstekli takıma teke takarak beklemende fayda var.rastgele.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tekirdağ taraflarının balıkçılığını en çok bilen kişi Nihat dır oda sana gereki cevabı vermiş, hadi rastgele bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:serhat bu aralar kefal ve mırmır var onlara çalışabilirsin,levrek pek yok.mırmır için 3 köstekli takıma teke takarak beklemende fayda var.rastgele.
eyvallah usta deniycem mırmırı ... bide kefal çıkıyor demişsinde bende bitek kefal için kıbrıs takımı var ona gelirlermi ?
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Kefal için kıbrıs takıma ekmek takıp yakalayabılırsın , gunduzlerı 3 ıgnelı dıp takımına canlı teke , kurt , tavuk gogsu , karıdes takıp avlanabılırsın. Rapala denemekte fayda var belkı sansına levrek alırsın. gecelerı canlı teke ıle sakın ve karanlık yerlerde avlanırsan eşkina , iskorpit , gelıncık alabılırsın.
Sazanları özledim...
rusan yazdı:Kefal için kıbrıs takıma ekmek takıp yakalayabılırsın , gunduzlerı 3 ıgnelı dıp takımına canlı teke , kurt , tavuk gogsu , karıdes takıp avlanabılırsın. Rapala denemekte fayda var belkı sansına levrek alırsın. gecelerı canlı teke ıle sakın ve karanlık yerlerde avlanırsan eşkina , iskorpit , gelıncık alabılırsın.
eyvallah hocam deniycem bunları
Yorumları: 442
Konuları: 72
serhat bey yaşınızı yazsaydınız iyi olurdu... balık olarak ne var bilmiyorum ama 1 ay önce bende oraya gittim denizi çok güzel umarım iyi geçer...
kzltp yazdı:serhat bey yaşınızı yazsaydınız iyi olurdu... balık olarak ne var bilmiyorum ama 1 ay önce bende oraya gittim denizi çok güzel umarım iyi geçer...
teşekkürler ... forum ayarlarını pek bilmiyorum ama yaşıtız
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
serhat34 yazdı:teşekkürler ... forum ayarlarını pek bilmiyorum ama yaşıtız
Gerekli bilgiler fazlasıyla verilmiş, şimdiden rast gelsin.
Yaş konusu halloldu

kolay gelsin.