Yorumları: 249
Konuları: 12
04-09-2013, 10:07
(Son Düzenleme: 04-09-2013, 10:14, Düzenleyen: muratkahraman.)
arkadaşlar tüm araştırmalarıma göre bulundugum sahil şeridi hertürlü kıyıda avlanma tekniğine pek uygun değil gördügüm denedigim ve araştırdıgıma göre en güzel yöntem orta suda avlanmak. bölgenin tüm müsait alanları kayalık ve taşlık atılan takımı geri alabilmek nerdeyse mucize artık takım bırakmaktan bıktım önceleri hazır alıyordum ama biraz ugraşınca kendi takımımı yapmaya başladım kumluk alan pek az oda rus turistlere tahsis edilmiş zaten

kıyıdan kullana bilecegim takım yapısı resimli veya cizili olarak igne modeli nosu gibi. yardımlarınızı bekliyorum yem olayına gelince burda yem bulmak sıkıntı ama hepsini denedim nerdeyse mamun ve yanıç hariç. kalamar bulmam kolay dondurulmuş ama iş yaparmı bilmiyorum hamur duydum karışımı nasıl bilimyorum tavuk gögsü denedim ufak teffek iş yaptı ama yemi ignenin büyüklügündemi takmak gerek .lütfen tecrübeli abiler arkadaşlar cvp verirlerse sevinirim
şimdiden herkese selam saygılar..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
murat gündüz zaten şansın az olacaktır,gece ruslaa tahsis edilen kumsallarda daha iyi balık alablirsin,illada kayalıkta avlanacaksan şamandıralı takım kullanmaya çalış en azından kanca dipte olmayacağından takılmaz.
siteden yakamoz la tanış bence,o sana daha ayrıntı verebilir.rastgele.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayalık ve taşlık alanda en güzeli Nihatın dediği gibi şamandralı takım,bu arada yakın çevrende kırmalık,kumluk alanları araştırmalısın.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
muratkahraman yazdı:arkadaşlar tüm araştırmalarıma göre bulundugum sahil şeridi hertürlü kıyıda avlanma tekniğine pek uygun değil gördügüm denedigim ve araştırdıgıma göre en güzel yöntem orta suda avlanmak. bölgenin tüm müsait alanları kayalık ve taşlık atılan takımı geri alabilmek nerdeyse mucize artık takım bırakmaktan bıktım önceleri hazır alıyordum ama biraz ugraşınca kendi takımımı yapmaya başladım kumluk alan pek az oda rus turistlere tahsis edilmiş zaten
kıyıdan kullana bilecegim takım yapısı resimli veya cizili olarak igne modeli nosu gibi. yardımlarınızı bekliyorum yem olayına gelince burda yem bulmak sıkıntı ama hepsini denedim nerdeyse mamun ve yanıç hariç. kalamar bulmam kolay dondurulmuş ama iş yaparmı bilmiyorum hamur duydum karışımı nasıl bilimyorum tavuk gögsü denedim ufak teffek iş yaptı ama yemi ignenin büyüklügündemi takmak gerek .lütfen tecrübeli abiler arkadaşlar cvp verirlerse sevinirim
şimdiden herkese selam saygılar..
Adaş merhaba...
Konyaaltı sahilinde gerek gündüz gerekse gece pek kayda deger balık yakalayabilecegini sanmıyorum ben bugüne kadar güzel balık yakalayanana rastlamadım.Kendi takımını yapabiliyorsan bu en güzeli emek verilerek yapılan oltanın yakaladıgı balık her zaman daha lezzetli olur

Ben genelde yazları gündüz pek kıyıdan gitmiyorum bunu sebebine gelince malum ANTALYA da aşırı sıcak ve nemli olması balık yakalamak bazen ızdırap oluyor...
Kışın ise yiner konyaaltı tercih sebebim degildir BELDİBİN den başlayarak kıyıdan FİNİKE hatta imkanın varsa KAŞ sahil şeridine kadar gitme imkanın var buralarda güzel balık alabilecegin yerler mevcut Yem bulmak evet ANTALYA da sıkıntı ben genelde arkadaşlarla birleşip BUCALIFİKRET abinin vasıtasıyla tanıştıgımız İZMİR den getirtiyoruz daha uygun oluyor ve daha iyi yemleri mevcut inşallah bir gün tanışmak nasip olurda beraber gideriz....
Yorumları: 249
Konuları: 12
YaKaMoZ yazdı:Adaş merhaba...
Konyaaltı sahilinde gerek gündüz gerekse gece pek kayda deger balık yakalayabilecegini sanmıyorum ben bugüne kadar güzel balık yakalayanana rastlamadım.Kendi takımını yapabiliyorsan bu en güzeli emek verilerek yapılan oltanın yakaladıgı balık her zaman daha lezzetli olur
Ben genelde yazları gündüz pek kıyıdan gitmiyorum bunu sebebine gelince malum ANTALYA da aşırı sıcak ve nemli olması balık yakalamak bazen ızdırap oluyor...
Kışın ise yiner konyaaltı tercih sebebim degildir BELDİBİN den başlayarak kıyıdan FİNİKE hatta imkanın varsa KAŞ sahil şeridine kadar gitme imkanın var buralarda güzel balık alabilecegin yerler mevcut Yem bulmak evet ANTALYA da sıkıntı ben genelde arkadaşlarla birleşip BUCALIFİKRET abinin vasıtasıyla tanıştıgımız İZMİR den getirtiyoruz daha uygun oluyor ve daha iyi yemleri mevcut inşallah bir gün tanışmak nasip olurda beraber gideriz....
kardesim ilgine çok teşekkür ederim inşallah tanışır beraber avda yaparız sagol