Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
abraxsaz ,yardım
selam bende kasnakla balık tutmaya çalışıorum şu an maltada ögrenim görüorm ama artık saatler harcayıp küçük karagöz ve isparoz tutmak istemiorum kasnak ile çipura yada levrek tutabilirmiyim acaba ? lütfen yardım edin de bende adam gibi bi balık tutayım ömrü hayyatımda Big Grin bi gün sabah 5 ten aksam 5 kadar balık tutmaya çalıştım sonunda başıma güneş geçti hasta oldum çok hırs yaptım lütfen yardım....burda balık tutmaya çalıştığım bi kaç yerde akşam üstleri kefaller su üstünde deli gibi zıplıolar nerdeyse üzerime karaya çıkıcaklar burda levrek mi war demek...cooook sorum war aslında da neyse şimdiilik ilk tavsiyeleri bekliorum söle aadam gibi bi balık tutsam walla yemeye kıyamıcam çerçeveletcem o olcak...şimdiden teşekkürler
Bul
çağdaş aramıza hoşgeldin,
kasnak ile derken kasnağın kamıştan tek farkı elle atılır olmasıdır,
tabiki levrek ve çupra tutabilirsin yeterki o balıklar orada olsun Gulumse,
uygun takım ve yemleri kullanırsan her balığı olan her yerde tutman mümkündür ama bu o kadar geniş kapsamlı bir konu ki hangi birini yazsam diye düşünüyorum inan bulamıyorum,en iyisi sitedeki ara bölümünden aratarak tüm konulara ulaşmaya çalış.
kefallerin kıyıya yakın suda kaynamaları arkalarında büyük bir balık olduğuna işaret olabilir bu durumda uygun takımla yemli yada rapalayla at çek yaparak balık tutma şansın çok yüksektir.
özelden resimleri göremiyorum demişsin,üye oldugunda üye girişi yaparak tüm resimleri görebilmen gerekiyor.
rastgele.
Bul
Hoşgeldin ÇağdaşAlkisforumda levrek ve cupra avlarıyla ilgili konulara bakarsan yem ve olta konusunda faydalı olacaktır.
Bornova - izmir
Bul
Cagdas oncelikle hosgeldin..
yukarida Nihat`inda dedigi gibi kasnak veya kamis pek fark yok..
kasnak ile guzel avlar yapan Tahsin kardesimiz var..konularina bir goz at..asagidaki adreste..
http://www.amatorbalikci.net/search.php?searchid=257510

guzel balik almak icin,gun dogumunda uygun yem ile guzel bir merada av yaparsan,guzel baliklar alacagina inaniyorum...
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
çağdaş ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun biz izmir gurunu olarak arada bir mini org yapıyoruz sitemizi takip edersen org yanımızda gçrmek isteriz mini org linki verdim bakıver..
: Çeşme Ildır GYK Team
izmir org resimleri.
buda türkiye 2. org erdek turan köyü.
erdek turan köyü org resimleri 1
Bul
çağdaş hoşgeldin aramiza Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
walla arkadaslar bu kadar ilgilendiğiniz için teşekkürler forumda saatler geçiriorum yavaş yavaş ögreniorum bu gün akşam üstü kıbrısla kefal avladım küçük 3-5 tane... sitede gösterildiği gibi gezer kurşunlu tek iğneli bi olta yaptım kefali sırtından takıp ileri attım levrek için Smile ama bi kaç sorun yaşadım...
1. kefali çok ileri atamadım çünkü balığın sırtındaki iğne çıkar die sallarken bu kuyruğuna kilit bağı falan vardı forumda onu denedim ama resim çok açık değildi beceremedim....
2. balık ta bi sorun yoktu canlıydı oltanın ucunda ama levrek için oltayı attıktan sora 3-5 m boşluk bırakın demişsiniz ya o boşluğu balık alıp götürüyor
3.balık kıyıya kadar gelior sanırım attığım yer çok uzak değil zaten bide balık çok kıyıya gelior
4. balığı attıktan sora at çekmi yapmalıyım beklesem olurmu ? bunların cevaplarını verebiilirseniz yada forumda nerden bulabilirm sölerseniz çok memnun olurum kıyıdan levrek avlaasam tamamdır dahada soru moru sormam Big Grin
Bul
çağdaş asansör sistemini deneyebilirsin,
önce sadece kurşunu at sabitle sonra 3-4 metrelik bir köstek hazırla,bir ucuna klipsli fırdöndü diğer ucuna canlı yemi sırttan tak,klipsi misinaya geçir ve sal,balık kurşuna kadar gitsin gelsin.rastgele.
Bul
Çağdaşcım hoş geldin sevgili kardeşim.
Bilgileri almışsın küçükte olsa.Uygulama kendi tekniğini geliştirecektir.Şimdiden rast gelsin kardeşim.Alkis
Bul
bu resimdeki iğne peki canlı yemle levrek avı için uygunmudur bi sölermisiniz ?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yardım muratkahraman 4 1,796 05-09-2013, 23:13
Son Yorum: muratkahraman
  antalya YARDIM yılgın 9 2,206 18-03-2013, 15:42
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Yardim acemikaptan 10 2,290 05-08-2012, 21:32
Son Yorum: ALTAYLI
  Tekirdağ-Kumbağ Kıyıdan İçin Yardım serhat34 8 4,973 06-08-2011, 01:54
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 13,592 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi
  örgü misina hakkında yardım b.kral 23 5,518 09-03-2009, 08:31
Son Yorum: H.A.R.U.N
  gece balığına çıkıyorum yardım edermisiniz? maceratorr 14 4,578 02-10-2007, 11:37
Son Yorum: maceratorr
  kıyıdan çupra avı için yardım sertac 4 3,056 21-07-2007, 09:40
Son Yorum: sertac
  çanakkaledeki ustalar lutfen yardım gokhan_27 10 2,779 22-05-2007, 23:11
Son Yorum: RaPaLaCı
  Kefal Avı İçin Yardım harslan1978 13 5,072 04-04-2007, 21:12
Son Yorum: paulshark

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: