Uzun bir aradan sonra herkese meraba sonunda lise bitti diplomamı aldım balıga gitmeye karar verdim dün akşam galata köprüsünden geçerken midyeyle herkesin çok güzel izmaritler aldıgını gördüm ancak köprü üzerindeki satıcı midye satmıyordu kurt vardı satıcıda ben bu midyeleri toplayıp suya koysam suyun içinde canlı kalırlarmı daha sonra bunları avda kullanmak için
Diploman hayırlı olsun Emreyeni hayatında başarılar dilerim.Ruşan abinin yazdığı gibi topladığın midyelerin kabına deniz suyu koyup serin yerde saklayabilirsin.
acemikaptan yazdı:Sağolun abi yarın beykoza gidip midye toplucam sonra onları 5 lt lik şişelere deniz suyuyla birlikte koyucam şişenin agzı kapalımı olsun açıkmı
acemikaptan yazdı:Sağolun abi yarın beykoza gidip midye toplucam sonra onları 5 lt lik şişelere deniz suyuyla birlikte koyucam şişenin agzı kapalımı olsun açıkmı
Emre deniz suyu ile kapta saklaman ne kadar başarılı ve uzun vadeli olur bilemiyeceğim ancak illede midye diyorsan büyük marketlerde ayıklanmış ve dondurulmuş midyelerde mevcutdur hem çok yüksek bir fiyatıda yok (yemcilerden daha ucuza geliyor) onları alıp buzlukta saklar gerektiği kadarını yanına alıp onun ile av yapabilirsin
Kardeş 2.5 litrelik bi kola şişesine doldur deniz suyunu, 1 poşet midyeni topla, evde herhangi bi kovaya doldur hepsini, dök suyu mis gibi hiç bişiy olmaz.