bugün sıkıldım evde çık dedim kendi kendime...aldım oltayı,zıpkını indim sahile..balık bahaneydi,yatıp güneşlenip iki olta sallarım dedim..bi kaç parça kefal ve zargana aldım..su üztü kıbrısla aldım.balıklar ufak olduğu içinde kefal işini sonlandırdım.akşam 18.00 gibi suya girdim..çok iri bir kefali vurdum ama çok kötü yerden vurdum derisi yırtıldı kaçtı...bir sürü karagöz gördüm,sargoz gördüm ama izmarit kadar ama zıpkın atmadım..büyümelerini istedim..hatta sürüler halinde yapraklar da gördüm bu beni çok mutlu etti..su temizki bu balıklar buralarda yaşıyor..daha sonra boş çıkmayayım dedim 2 kikla vurdum..hava kararıncada döndüm..kiklaları yedim lezzeti fena değil..saygılar
meran güzelmiş kardeşim,orada levrekde çıkabilir.bende dalmayı özledim fotoraf makinem bu hafta geliyormuş bayramda başlarım dalmaya evde karadenize yaklaştı sabehları sık sık dalmayı düşünüyorum.bereketli olsun rastgele
Ozancım keyifli bir gün geçirmişsin hem de İstanbul'un göbeğinde
Meran çok güzel görünüyor.Zıpkınla iyi bir balık denk getirirsin yine.Eşkinaya benzeyen balıklar Kikla demek.Onu da öğrenmiş oldum.Boş kaldıkça denemelere devam et bence.
Afiyet olsun.Haa unutmadan resimdeki kim?