Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün soğuk bugün yağmur
Dün met.göre poyrazın son günü havada soğukmu soğuk poyrazda iyi esiyor çıkıp çıkmamakta karar verememişdim bu kararsız anımda bir telefon Mehmet kaptan,sırtıya gidelimmi deyinceye kadar ben dünden hazırım nede olsa onun tekne böyle havalara göre benim malzemeler zaten hazırda doğru teknenin yanına saat ikindi vakti Mehmet kaptan levrekci ben ise bugünlerde palamut daha verimli olduğundan palamuta takılalım dedimGulumseliman çıkışı Mehmet kaptan benim palamut merasına kadar kıyıdan levreğe takıldı meraya gelince bende sahteyi saldım hava açık amma inanılmaz soğuk palamut merasında turlamada palamut Mehmet kaptanın sahteye geldi sonrası turlar boş geçerken rüzgar hızı azalacağına dahada sertleşdi(meteo gr bakmışdım) soğukta bir o kadar arttı dönmeye karar verdik ellerimin uyuşukluğu evde zor açıldıSiyirdim
Dünden bugün için lodos uygun olursa yine çıkalım diye kararlaştırmışdık sabah karla uyandıkHappydurum böyle olunca öğleden sonra çıkmaya karar verdik.Benim sitedeki işim uzayınca bugünde balığa çıkışımız ilginçdir ikindiyi buldu iki günde çıkış saatimiz ikindi ezanına rastgeldi.Bugün düne göre hava yumuşak ve yağmur vardı.Bu sefer doğru palamut merasına gittik gel gelelim palamuttan eser yok yağmurda hızını arttırdı.Mehmet kaptan tam levrek havası deyince bu sefer levrek olacak yerlerde sırtımıza devam ettiysekte bir şey yok akşamda olmak üzere yağmur devam ediyor,Mehmet kaptana gel şu palamut merasını son bir daha yoklayalım dedim iyiki gelmişiz ilk turda palamut sahteme bindi,ikinci turda ilk balık Mehmet kaptanın sahtede o balığı çekmeye başladı bu arada balık benim sahtemede geldi tekneye doğru çekmeye başladığımda Mehmet kaptan benim sahte boşaldı dedi ben balığı tekneye doğru çekerken arkadaşımın sahte benim misinamda önce onu içeri sonra balığı sonuç belli takımlar arap saçıHadiordanakşam karanlığı çökmek üzere yağmurun maşallahı var bu kadarına bereket versin deyip kıyıya geldikGulumse
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan kaptan yine muhteşem anlatım, yine güzel balıklar Seerf
azda olsa o havayı almaya her türlü değer AlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
zahmetli fakat okadarda güzel palamutlar biraz daha olsaymış dahada güzel olacakmış..mehmet kaptanada çok selam.. şimdi soru şu palamutları kim aldıBoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Orhan baba biraz kendine iyi bak.bu kadar soğuk havalarda balığamı gidilir,sen tahsin misin.lütfen.hadi bizim tatil belli gittin gittin gidemezsen 1 hafta atar.gene hava kötüyse 1 hafta daha atar.sen beklersin iki gün sonra gidersin.
Neyse ellerine sağlık.palamutlar güzelmiş.
babacığım,bir dahakine daha bollarına inşallah.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan kaptan yine muhteşem anlatım, yine güzel balıklar Seerf
azda olsa o havayı almaya her türlü değer AlkisAlkis
O havayı koklamak,sahteyi denizle buluşdurduktan sonra heyecanlı bekleyişin yeri bambaşkaGulumseteşekkür ederim SerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:zahmetli fakat okadarda güzel palamutlar biraz daha olsaymış dahada güzel olacakmış..mehmet kaptanada çok selam.. şimdi soru şu palamutları kim aldıBoboSiyirdim
Dünkü av soğuk nedeniyle beni zorladı,kendi teknemle çıksaymışım vay halimeSiyirdimnasibimiz bu kadarmış bugünkü av ikimizinde tavasını kokuttuHappya.s arapGulumse
Bornova - izmir
Bul
masallah Orhan abi,ne yagmur ne soguk para ediyor...Allah nazardan saklasinAffet...
tavaliklarda cikmis ..afiyetleSeerf

rüzgar hızı azalacağına dahada sertleşdi(meteo gr bakmışdım) soğukta bir o kadar arttı

SiyirdimSiyirdimHappy
bunu okudugumda gulmeye basladim,cunku bende cok defa aldandim...meteo-gr sayfa olarak kullanisi,ve okumasi cok basit..hemen hemen herkez burada ona bakiyor..ama boyle suprizleride varHadiordan
bir dahakie bol levrekli ve palamutlusuna insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tahsinmersin yazdı:Orhan baba biraz kendine iyi bak.bu kadar soğuk havalarda balığamı gidilir,sen tahsin misin.lütfen.hadi bizim tatil belli gittin gittin gidemezsen 1 hafta atar.gene hava kötüyse 1 hafta daha atar.sen beklersin iki gün sonra gidersin.
Neyse ellerine sağlık.palamutlar güzelmiş.
babacığım,bir dahakine daha bollarına inşallah.

Benimde balığa cıkmayalı on günü geçti,deniz kenarında olupta cıkamadımmı kurtlar iki kat büyüyoHappybirde met.önümüzdeki beş günü rüzgarı güney verince soğuk hakgetireSiyirdimteşekkür ederim İsmailSeerfsanada çıkacağın ilk avda bol şanslar dilerim.rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler afiyet olsun ağabey rastgelsin.Alkis
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
orhan abi yine tekne yarım kamaraymış direk rüzgar almamışsınız açık tekneyle dahada üşürdünüz,nevale çıkmış afiyet olsun Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,920 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,777 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  yağmur ve balık durumu.. kale124 43 5,093 12-08-2011, 19:37
Son Yorum: kale124
  Bugün Bunlar var. ufuktan26 29 5,019 22-07-2010, 22:51
Son Yorum: thunderbolt
  dün ve bugün orhanekmekci 65 7,732 05-10-2009, 16:34
Son Yorum: orhanekmekci
  bugün hava iyiydi ama kefal azdı. kefalcı ibo 11 3,899 30-09-2009, 15:26
Son Yorum: yaren78
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,501 12-11-2008, 02:41