Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CANIM BUGÜN KRAKER YEMEK İSTEMEDİ RAPORU
     Merhaba arkadaşlar. Dün gece doktora sabah senin meraya geliyorum dedim, o da ok gel ben de uyandığımda sana katılırım dedi. Sabah 05.00 e saati kurdum ama uyumak ne mümkün ben de arabada uyurum gerekirse deyip 04.30 gibi düştüm yollara. Meraya geldiğimde saat 06:00 olmuştu.
     Hemen kaşık bağlama çapari bağlama işlerini halledip oltamı savurdum ve kaşığın arkasından bakakaldım Smile Heyecanla nasıl abandıysam zaten 2 olan (Aklar)kaşık sayımı 1 e düşürüvermiştim. (Gerçi onlar da 2 numaraydı ve asıl iş yapan 1 numara idi).  Çok geçmedi 2. kaşık ta ucup gitti. Çaresiz daha önce deneyip iş yapmadığını gördüğüm alba 1 no kaşıklardan bir tane taktım. At çek derken sıkılıp elimdeki rapalaları da deneyeyim dedim. Gene bir numara yok.En sonunda akların yoksa eldekini benzet dedim Ve üzerinde süs ne varsa söktüm kırmızı kurdela vs. gibi. Sonra yine atıp çekmeye devam ettim. Böyle uğraşırken saat 08:00 i bulmuştum ve çeke çeke 1 çinekop çekebilmiştim.  
    Yer değiştireyim bari dedim ve yerimi değiştirmemle birlikte ilk atışımda misinayı sararken kamışın ucu titreyiverdi olta ağırlaştı titrete titrete cekerken birden titreme 2 katına çıktı ve balıklar göründü Smile 2 çinekop birden almıştım. Hemen bir poşet bulup balıklarımı koydum ve atıp çekmeye devam ettim. Kısa sürede balıklarım çoğalmıştı Balık koyduğum kovamı unutmuş olmam ve her balık çekişimde poşetle uğraşıp zaman kaybetmem canımı sıkmaya başlamıştı. Hemen takım cantamı aldım arabanın bagajına ne varsa döküverdim. Denizden suyumu da doldurunca balıklarım için bir kovam olmuştu.  Bu arada saydığımda 19 çinekop olduğunu gördüm.
   Biraz dinleneyim deyip sandalyeme oturdum. Hemen önümde olta atan arkadaş dikkatimi çekti heyecanla atıp çekiyordu. Derken bir başkası yanıma doğru gelip rastgelsin arkadaşım bu incecik kamış bu küçücük makara iş yapmazki dedi. ben de buyur bir iki atış yap dedim hehehe sonra oltayı elinden alamayacağımdan korkmadım desem yalan olur. Benim oltayı test eden arkadaş önümdeki heyecanlı arkadaşa doğru seslenip bir şeyler söyledi. Bu arada ismini (Osman)zikredince kendi kendime yaw acaba mı deyip heyecanlı arkadaşa seslendim İnternete giriyormusun diye. Smile Evet dedi Balıkçı sitelerine de girermisin dedim evet Amatorbalikci.net demez mi. Nickin AndrailGail mi dedim evet dedi. Ben de Gürhan dedim Bobo Gerçekten hoş bir tanışma oldu.Bu sitenin ne kadar önemli olabileceğini bir kez daha yaşayarak öğrendim. Bu arada Osman la sohbet edip birlikte at çek yapmaya başladık. Balık seyrekleşmişti. Saat 10:00 civarı idi ve doktor da telefon edip geliyorum deyince iş dahada keyifli hale geldi.
   Neyse doktor sağolsun buz gibi sularla geldi ve hemen gitmesi gerektiğini bir hasta ziyareti yapıp geleceğini söyledi. Siz muhabbete devam edin bu arada da balık çekin diyerek misyonu da yükledi.Bobo Eh mahcup olmamak lazımdı biz de hızlı çalışmaya başladık. Balık da güzelleşmişti çektiğim balık sayısı 30 u geçmişti. Osman da sağolsun sen misafirsin diyerek çektiği balıkları benim takım çantasına atınca bizim balıklar 50 adet oluverdi. Gelip gecenler balık göremeyince halimize çok üzülmüşlerdir. Sahilde herkes kovasında balıkla dolaşıyor. Biz atıp çekip duruyoruz ama ortada balık yok hehehe.
   Doktor yine aradı geliyorum sarı mezgit getiriyorum sahilde yiyecez dedi. Nasıl olacak derken geldiğinde baktım hakikatten kiloluk sarı mezgit BoboBobo Hani hep tavuk etine benzetiriz ya biz de sarı mezgit niyetine kızarmış tavuğu haklayıverdik. Sonra tekrar balığa devam edelim dedik ama ne yapsak boş balık gitmişti. Doktor kapanışı çinekopla yaptı dur bir kapanış da ben yapayım deyip savurdum Smile gariban bir zargana çıktı geldi Bobo Kaşığın üstüne bağlı çapariye atlamış. Derken gök de gürleyince tamamdır balık işi bitmiştir dedik ve toparlandık. Çay ocağında içilen şahane çaylardan sonra paylaşım yapmak lazım deyip eve dönüş yoluna döküldüm. Ve ben buradayım Smile Ve NO BALIK KRAKER hehehehehehehe
   Önemli Not: Osman çok sevindim karşılaştığımıza inşallah daha çok ava yaparız birlikte.
   Ve doktor dostum sen nasıl bir adamsın sahilde yanından gecen herkes aman doktor bana çapari bağlayıver cevap hemen baglayayım. Aman bana misina lazım cevap gel arabadan hemen sarıvereyim. Aman bende kaşık kalmadı cevap gel hemen kaşık vereyim. Nasıl bir sabırdır nasıl bir yürektir. Ben seni Balık doktoru sanırdım sen aynı zamanda balıkcının da doktoru, ilacıymışsın.  Senin gibi bir dostu tanıdığım için bu site gözümde her gecen gün çok daha kıymetli hale geliyor. Teşekkür ederim ilgine, yüreğine
AlkisAlkisAlkis
     Arkadaşlar çok uzun oldu ve sizi sıktıysam kusuruma bakmayın. Bugün keyfimin cok uzun sürmesindendir.

Doktor,AndrailGail[attachment=6010]
     Yeni balık kovam yada livarım[attachment=6011]
     Doktor ve Gürhan ve balık kovası Smile[attachment=6012]
     AndrailGail, Gürhan,Doktor[attachment=6013]
     Doktor ve Sarı Mezgit Bobo[attachment=6014]
Bul
gurhan sen bizi uyutuyorsun baksana burda beklerken seni sen isi bitirmisin doktorla gene .
bereketli olsun ...AlkisAlkis
71Bobo71
Bul
yaww sizden korkulur ne bu yaww çinekoplara bakın hemde kıyıdan yaww bereketli olsun maşallah diyim bari .
muhabbetiniz süper olmuş yalnız orası çadır içinde müsaite benziyor bence organizasyona müsait gibi duruyor orası .hem izmir ankara istanbul bursa yalova gelenler gelir .
gürhan güzel krakerler süper daha bollarına rastgele
Bul
tebrikler kraker üstat
pardon gurhan üstat Bobo

bugün boş denmemişsin işte
nasıl hevesini alabildinmi ?
Bul
hehehe arkadaşlar sizinle ilgilenecem birazdan Smile))) Sofradan çağırdılar da balıklar hazırmış hehehehehe
Bul
GÜZEL AV TEBRİKLER
Bul
arkadaşlar CIA ve MİT'ten aldığımız istihbarata göre bunlarda gürhanın livarından
pardon takım çantasından çıkmış Bobo
Bul
arkadaşım gercekten bu gün seninle tanıştıgıma cok sevindim.gece calışmış olmama ragmen cok eglenceliydi.keşke her günümüz böyle gecse ne güzel olur.dag daga kavuşmaz insan insana kavuşur dereler.işte ileride cocuklarımıza anlatabilecegimiz güzel bir anı oldu bizlere.maksat avlanmak deyil yerleştirebilmişsek yüzümüze ufacık bir tebessüm ne mutlu bizlere.her sey gönlünce olsun.insallah yine karsılasırız..
Bul
GURHAN yazdı:hehehe arkadaşlar sizinle ilgilenecem birazdan Smile))) Sofradan çağırdılar da balıklar hazırmış hehehehehe

afiyet şeker olsun gürhan kokusunu duyar gibi oldum sana yakışır dostum kaçtır krakere talimsin çinekoplar şimdi bal gibi gelmiştir Bobo
Bul
gürhan bu gidişle kırmışın zincirlerini...çinekopu boğmuşun maşallah...sen genede dolaba biraz ayırsaydın iyi olurdu gece vakti kraker zor olur bundan sonra...ha ha ha...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Emeksiz yemek olmuyormuş...:) ishak BALLICA 22 3,852 21-12-2013, 20:18
Son Yorum: orhanekmekci
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,929 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,940 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,279 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,291 22-07-2012, 01:24
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,886 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Dün soğuk bugün yağmur orhanekmekci 31 4,798 14-02-2012, 07:54
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,735 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,775 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,187 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: