Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor...
Herkese selamlar....

3 ay önce spin takımını hazırlayıp bagaja attım. Atış o atış Snifsinf

Spin avı ile ilgili okuduklarım hariç tecrübe yönünden hiçbirşey bilmediğimden İstanbul'da spin ile avlanmaya çıkan (Tatlı su, tuzlu su, tekne, kıyı, balık cinsi farketmez) arkadaşlardan davet bekliyorum.

Araç mevcut. İşe hevesli, yardımsever bir dostu avınızda aranıza kabul ederseniz çok ama çok sevinirim. Özel mesajda atabilirsiniz. Cep telefonumu da özelden verebilirim. Spin için yanıp tutuşuyorum. Affet

Eskiler bilir; eski telsiz konuşmalarındaki "arkadaş arıyorum arkadaş" moduna döndü ama aynen o durumdayım.

Şimdiden çok teşekkürler.
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
metin inan bende yanıp tutuşuyorum balık için ama bu pazar hariç çalışıyorum pazar günleride ancak çocuklarla geçiriyorum ve dinleniyorum ama baharda mutlaka yapacağız bişeyler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:metin inan bende yanıp tutuşuyorum balık için ama bu pazar hariç çalışıyorum pazar günleride ancak çocuklarla geçiriyorum ve dinleniyorum ama baharda mutlaka yapacağız bişeyler.

Çok sağol dostum. Özellikle spin denilen şey kavurdu beni en fazla dokunan da bagajda öylece durması. Birisi gel dese uçacağım resmen, o durumdayım Siyirdim
Bul
maxtar yazdı:Çok sağol dostum. Özellikle spin denilen şey kavurdu beni en fazla dokunan da bagajda öylece durması. Birisi gel dese uçacağım resmen, o durumdayım Siyirdim

bende pazar günü ereğliye gittim at çek ciler vardı ben olta bile atamadan döndüm,atçekte bişey alan yok ama yemlide kıyıdan kalkan balığı çıkıyormuş.
Bul
her şey gönlüne göre olsun metincim.izmirde olsa kolaydıda,istanbulu bilemeyiz tabii.Smile
Bul
yycolak yazdı:her şey gönlüne göre olsun metincim.izmirde olsa kolaydıda,istanbulu bilemeyiz tabii.Smile
SiyirdimHappyalemsin yalçın abiGulumse
Bul
yycolak yazdı:her şey gönlüne göre olsun metincim.izmirde olsa kolaydıda,istanbulu bilemeyiz tabii.Smile

Eyvallah Yalçın abi düşünmen yeter Smile . Sayısal mayısal vurursa tek oturacağım yer İzmir. Siyirdim
Bul
METİN kardeşim umarım istanbul tecrübesi olan bir arkadaş bulursun rastgele...(ARKADAŞ ARIYORUM ARKADAŞ)Happy
Bul
Metin inşallah bulursun bir arkadaş, bu haftasonu bende istanbulda olacağım işim biterse galata karaköy aralarını bir dolaşacağım balık durumu nasılmış bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Sağol Murat, sağol Ahmet abi..

Bu arada galata geçen hafta az buçuk istavrit yapmış. Çinekop falan beklentinin çok altında kalmış...

ARKADAŞ ARIYORUM ARKADAŞ BREYK BREYK Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adapazarinda oturan balikçi arkadaşlar araniyor cakabo54 10 3,113 06-06-2013, 21:08
Son Yorum: bahriyeli
  istanbul boğazı kaya balığı 11 2,868 17-02-2013, 17:55
Son Yorum: kaya balığı
  istanbul'da ava gitmek icin arkadas monawar 13 3,250 09-07-2012, 15:09
Son Yorum: rusan
  İstanbul'da bu hafta sonu ne yapıyoruz? maxtar 13 3,586 21-03-2012, 17:51
Son Yorum: maxtar
  Bu akşam Eşkina ya arkadaş aranıyor.. crazyhandsome 9 2,539 22-08-2007, 14:25
Son Yorum: crazyhandsome
  Haftasonu Deniz avına gelecekler. çatalca 84 47 8,944 11-06-2007, 09:56
Son Yorum: OZAN_25
  Rapalacı ve Harunla Turna Avına Gidiyoruz GURHAN 23 4,692 29-05-2007, 22:14