Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapalacı ve Harunla Turna Avına Gidiyoruz
Merhaba arkadaşlar Harun ve Rapalacı İbrahim abi ile 1 saat sonra Turna için Demirtaş barajına gidiyoruz. Bir aksilik olmassa Serkanefe de orada bize katılacak. Kısmetse hepimiz hayatımızın ilk turnasını alacaz. Bursadan katılan arkadaşlarıda bekliyoruz. Gün batımına kadar Turna denemesi yapıp sonra narlıda eşkina avı yapmayı planlıyoruz.
Bul
bol şanslar,rastgele,elinize,parmağınıza dikkat edin
Bul
rastgeleyin arkadaşlar gönül isterdi ki bende sizlere katılayım ama şuanda çalışıyorum salı ve çarşamba izinliyin bu hafta şimdiden sizlere rastgelsin diyorum resimleri dört gözle bekliyorum
Egemen teşekkür ederim. Parmak konusunda uyardılar ama bilmiyorum yakalayabilirsek o heyecanla kaptırırmıyız. Smile))
Bul
haydi bakalım bol şans lar olsun inşallah
şimdiden rasgele.
resimlerinizi bekliyorum
Bul
Yücel, Taner teşekkürler arkadaşlar. Balıklı ya da balıksız resimleri gönderecez tabi ama inşallah balıklı olur..
Bul
evet turna hırçın ,saldırgan balıktır.yanınızda bi tane kerpeten ve şu piyasada bol olarak satılan sarı inşaat eldivenlerinden bulundurun.turna sudan çıktıktan sonra ölü numarası yapan bir balıktır.iğneyi agzından kerpetenle almalısınız.Çok dikkat.
Bul
Allah rast getirsin bol şanslar.
Bul
bensiz turna ha gürhan abi hadi bakalım görelim marifetlerinizi inşallah yakalarsınız aman parmaklara dikkat ondan sonra parmaksız gürhan demesinler Smile bol şanslar
Bul
bol şans gürhan abi, fotolarınızı bekliyoruz, rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor... maxtar 17 3,989 10-02-2012, 07:35
Son Yorum: maxtar
  Samader 2011 Turna Yarışması rusan 19 6,611 26-05-2011, 01:32
Son Yorum: ÇAĞLAYAN
  Haftasonu Deniz avına gelecekler. çatalca 84 47 8,939 11-06-2007, 09:56
Son Yorum: OZAN_25
  turna avına gidiyoruz iskorpitix 20 5,327 04-05-2007, 01:27